Gå til hoved-indhold
- Vi har gennem hele stævnet her i Oman haft god fart i båden, siger rorsmand, Jes Gram-Hansen.Kapsejlads
- Vi har gennem hele stævnet her i Oman haft god fart i båden, siger rorsmand, Jes Gram-Hansen.

SAP sluttede akkurat uden for podiet i Oman

Fire hold havde mulighed for at komme på podiet inden sidste sejlads. SAP Extreme Sailing Team trak desværre det korteste strå og tog en fjerdeplads, men Gram-Hansen tror mere på holdet nu.

Af Troels Lykke |

Det danske hold har leveret en imponerende indsats i Oman, hvor de efter førstedagen lå nummer et og siden nummer to i Extreme Sailing Series, men det blev til en fjerdeplads for Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner, Nicolai Sehested, Peter Wibroe og Thierry Douillard.

Efter skuffelsen i Singapore, med en 10. plads, var det essentielt for SAP Extreme Sailing Team at vise fanen i Oman. Det blev til fulde gjort.

Tre point fra podiet

Holdet sluttede på 176 point bare tre point fra tredjepladsen og fire point fra andenpladsen. Det hele blev afgjort i sidste sejlads, som blev vundet af The Wave, Muscat mens SAP Extreme Sailing Team blev 6’er.

De blev desværre slået af både Alinghi og Emirates Team New Zealand, som dermed sneg sig forbi dem i den samlede stilling.

Efter dagens sejladser havde co-skipper og rorsmand, Jes Gram-Hansen denne kommentar:

"Vi har sejlet rigtigt godt, og selvom vi selvfølgelig er skuffet over at være så tæt på at slutte i top 3, så har vi vist - ikke mindst over for os selv - at vi kan udfordre nogle af verdens bedste sejlsportshold såsom Alinghi og Emirates Team New Zealand.”

Tror på holdet og set-up’et

Ser man fremad har sejladserne i Oman givet holdet troen på, at de har hvad der skal til for at levere et godt resultat på Extreme Sailing Series 2014.

Jes Gram-Hansen:

”Vi har gennem hele stævnet her i Oman haft god fart i båden, og ikke mindst har de nye folk på holdet, Thierry Douillard og Peter Wibroe, har leveret en fremragende indsats som lover godt for resten af sæsonen.”

Gram-Hansen afslutter fra Oman:

”Sidst men ikke mindst vil vi gerne sige tak for de mange positive kommentarer vi har modtaget på mails og sociale medier."

content-loader
content-loader
content-loader