Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Vallensbæk Sejlklub beholdte i den forløbne sæson sin placering i den øverste liga, ved at forberede sig i Match 28er.

Vallensbæk Sejladscenter jagter endnu en Match 28

Dansk Sejlunion har valgt bådtypen J/70 til Sejlsportsligaen, men vi holder fast ved Match 28, som vi føler er bedre egnet til vores brug, siger klubbens sejladschef Carsten Breuning.

Af Troels Lykke |

Den generelle optimistiske stemning i samfundet afspejles også i Vallensbæk Sejlklubs Sejladscenter, hvor den nye daglige leder Carsten Breuning ser lyst på fremtiden.

Som en konsekvens heraf er centeret gået på jagt efter endnu en Match 28-sejlbåd, som ifølge Carsten Breuning er en nødvendighed for at kunne tilfredsstille efterspørgslen.

I forvejen har centeret 3 Match 28 både, der bruges til event-sejladser og af klubmedlemmer til kapsejlads, skolesejlads og ikke mindst træning til Dansk Sejlunions succesrige sejlsportsliga, hvor Vallensbæk Sejlklub i den forløbne sæson beholdt sin placering i den øverste liga.

”Dansk Sejlunion har valgt bådtypen J/70 til sejlsportsligaen, men vi holder fast ved Match 28, som vi føler er bedre egnet til vores brug,”  siger Carsten Breuning i en pressemeddelelse.

”Vi har finansiere bådene gennem eventsejladser siden starten for 8 år siden, og til vores formål passer Match 28 perfekt. Hver båd tager 5 besætningsmedlemmer og en sikkerhedsgodkendt instruktør, når vi afvikler eventsejladser, og til undervisning i sejlerskolen og udlån til  kapsejlads er der rift om bådene og ventelister. Vores liga-sejlere bruger også bådene til den nødvendige træning.”

Måske vil en klub sælge en Match 28?

Ud over de tre både, der ejes af Vallensbæk Sejladscenter, har man hidtil lånt en fjerde båd, men med udsigt til, at aktiviteterne øges i den kommende sæson, er man begyndt at se sig om efter endnu en Match 28.

”Der findes jo allerede en del gode, brugte eksemplarer af Match 28, og da nogle klubber i fremtiden vil satse helt på sejlsportsligaens J/70, er der sikkert nogle klubber, der gerne vil sælge deres Match 28. Som beskrevet er vores behov bedre tjent med Match 28, og derfor er vi i markedet for køb af endnu en båd, så vi kommer op på 4. Skulle nogen være interesseret i at sælge, hører vi gerne herom på telefon 20 21 60 19,” siger Carsten Breuning.

content-loader
content-loader
content-loader