Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Sådan sætter du din danske motorcykel i vandet

Til manden, der har alt. Horsens Yachtværft har bygget en container til at løfte Lauge Jensen motorcykler fra en motorbåd, en Dominater 65. Lige nu kan det opleves på Boot.

Af Troels Lykke |

Søren Buhl, chef for Horsens Yachtværft er netop kommet hjem fra udstillingen Boot i Düsseldorf, hvor han efter fire ugers intenst arbejde, har afleveret en motorcykel-container til en Dominater 65, der løfter en Lauge Jensen motorcykel fra båden. Se video i top.

Lauge Jensen motorcyklerne bygges i Horsens og nu har værftet dem som kunde, hvor de skal bygge fem forme til motorcykel-containere.

- Det er et rigtigt fint projekt. Det giver os muligheder for at udvikle nogle teknikker for at få vægten ned når vi producerer. Vi får nu mere erfaring indenfor infusions- og vakuumteknik, siger Søren Buhl.

Han forklarer videre til minbaad.dk:

- Motorcykel-containeren er til at løfte din Lauge Jensen motorcykel op i din båd. Den kan efterfølgende også bruges til bar. Blandt andet med køler til dine drikke og gelænder, hvis du får for meget. Nu følger formbyg og produktion af de første.

Sådan ser Lauge Jensen motorcyklen ud på Boot lige nu. Foto: Søren Buhl

content-loader
content-loader
content-loader