Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sejlerne fra Sakskøbing på Lolland får nu flere både at vælge mellem.

Unge fra Sakskøbing flytter til Bandholm Sejlklub

- Klubber i Udkantsdanmark kan have svært at samle de unge, derfor har vi slået ungdomsafdelingerne sammen for at tilbyde flere både og trænere, siger træner Lynge Thang Jørgensen til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

- Bandholm Sejlklub med Mogens Nicolaisen tidligere mangeårig danmarksmester i piratjolle i 70erne, og Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub har indgået et samarbejde hvad angår ungdomstræning, fortæller Lynge Thang Jørgensen, der træner unge sejlere fra Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub.

Han fortæller at klubben nu fået mulighed for at tilbyde flere forskellige joller og kølbåde i Bandholm Sejlklub.

Både, som de unge kan prøve. Herunder også to nyindkøbte Ynglinge-både, som Bandholm Sejlklub har invisteret i. Derudover er der Optimistjoller, Tera-joller og en 505-jolle.

-Når klubber ligger i Udkantsdanmark,  så er det naturligvis svært at samle de unge mennesker, men med vores samarbejde har vi fået skabt et grundlag for at tilbyde en bred vise af joller og samtidig fået etableret et godttrænerteam, siger Lynge Thang-Jørgensen, som hermed giver idéen videre til andre klubber.

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites