Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sejlerne fra Sakskøbing på Lolland får nu flere både at vælge mellem.

Unge fra Sakskøbing flytter til Bandholm Sejlklub

- Klubber i Udkantsdanmark kan have svært at samle de unge, derfor har vi slået ungdomsafdelingerne sammen for at tilbyde flere både og trænere, siger træner Lynge Thang Jørgensen til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

- Bandholm Sejlklub med Mogens Nicolaisen tidligere mangeårig danmarksmester i piratjolle i 70erne, og Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub har indgået et samarbejde hvad angår ungdomstræning, fortæller Lynge Thang Jørgensen, der træner unge sejlere fra Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub.

Han fortæller at klubben nu fået mulighed for at tilbyde flere forskellige joller og kølbåde i Bandholm Sejlklub.

Både, som de unge kan prøve. Herunder også to nyindkøbte Ynglinge-både, som Bandholm Sejlklub har invisteret i. Derudover er der Optimistjoller, Tera-joller og en 505-jolle.

-Når klubber ligger i Udkantsdanmark,  så er det naturligvis svært at samle de unge mennesker, men med vores samarbejde har vi fået skabt et grundlag for at tilbyde en bred vise af joller og samtidig fået etableret et godttrænerteam, siger Lynge Thang-Jørgensen, som hermed giver idéen videre til andre klubber.

Mød sejlmagere, forsikringsfolk og desigerne til Åbent Hus hos Jakob Jensens Bådeværft

Jakob Jensens Bådeværft har fået en masse spændende personligheder til at komme forbi til Åbent Hus lørdag 23. marts. - Se også både, der har fået nyt folie på, fortæller Lars Ive fra værftet i København.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites