Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Claus Olesen ses her forrest på Bahamas i december i Starbåd. Foto: Gilles Martin-Raget

Glædelig jul til læsere og annoncører

Her på minbaad.dk takker vi de mange læsere, der hver dag klikker på vores artikler. Vi takker også de mange annoncører, der gør det muligt at vi findes.

Af Troels Lykke |

Nogle gange spørger folk mig om der er noget at skrive om i vintermånederne.

Svaret er ja. Der sker noget i sejlsport året rundt. Fx har vi skrevet en del om den uheldige Vestas-båd, der gik på grund.

Vi bringer en af juledagene et interview med Morten Kamp Jørgensen fra Vestas kommunikationsafdeling. Han fortæller at dækningen af grundstødningen er eksploderet med 1000 presseklip om dagen, normalt ligger det på under 30.

Mere om det senere. Der sejles også kapsejlads i Sydney i Rolex Sydney Hobart og i Hellerup og Lynetten sejles også 2. juledag. Og mon ikke vores faste blogger Signe Storr leverer en historie fra Florida, hvor hun sejler med sin kæreste Henrik Hansen fra deres svenske 30 fods sejlbåd.

Det er en fornøjelse at skrive for Jer læsere. Tak til Jer for at levere historier fra sejlklubberne og alle specialklubberne. Uden de indlæg havde vi ikke nær samme gode dækning.

Også tak til de mange annoncører, der hvert år forlænger annoncer og tak til de mange nye annoncører, der har set trenden med at nyheder til sejlere findes på internettet.

Glædelig jul

Katrine Bertelsen, Morten Lorenzen og Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader