Gå til hoved-indhold
Vi har lånt René Ipsens Vild Luksus og det er det lige nu herude. Her er vi på Union Island i St. Vincent provinsen i Grenadinerne. Foto: Troels LykkeTur
Vi har lånt René Ipsens Vild Luksus og det er det lige nu herude. Her er vi på Union Island i St. Vincent provinsen i Grenadinerne. Foto: Troels Lykke

Hvorfor sejle til Caribien når man kan ta en flyver herud?

Det har minbaad.dk gjort og lige nu er jeg her med tre venner og sejler syd for St. Lucia i Caribien i en Beneteau First 40.7. Det kan anbefales.

Af Troels Lykke, Union Island, Caribien |

Vinden blæser konstant mellem 8 og 12 m/sek. Her er 28 grader varme og lidt koldere vand heldigvis. Strandene er flotte og på land er der god stemning.

Sådan har det første døgn efter vi forlod Rodney Bay på St. Lucia. Vi sejlede direkte til paradis, ned til Union Island, hvor vi er lige nu.

En tur på 100 sømil, der tog 14 timer. Vi startede om eftermiddagen og var hernede da solen stod op klokken seks. Siden smed vi anker. Vi har spist inde på land, efter vil blev sejlet derind af lokale.

Det var gratis transport, for vi spiser på deres cafeer, der ikke er billige at spise på, en øl koster dog kun 22 kroner. Vi mødte også legendariske Shark Attack, der bød på mad, men da havde vi lige lovet os ud til andre.

I aftes spiste vi super originalt sted her på stranden i Chatman Bay. Det gik godt, maden var god, men vi måtte vente fem kvarter før den kom, imens ku vi høre en generator der kæmpede og en højtaler med reggae forsøgte at overdøve lyden fra generatoren.

Jeg sidder i skyggen på en dejlig café, klædt med blade for at holde solen ude. Nu sejler vi op til Whistle Bay, kun 5 sømil herfra. Mere følger.

Her er vores udsigt fra Aqua cafeen. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader