Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Baad og Thusgaard holder et højt stabilt niveau. Foto: Mick Anderson/Sailingpix

Kun Aarhus-sejlere holder fanen højt i Hyeres

For 49erFXerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard sejlede torsdag placeringerne 11, 3 og 1 i World Cup de er nu rykket op på en samlet tredjeplads. Finale lørdag.

Af Troels Lykke |

I 49er må Jonas Warrer og Peter Lang tage til takke med en foreløbig 13. plads, efter at de i de hidtidige 12 sejladser blot fire gange har placeret sig i top-ti.

Også i Laser Radial har de to danske landsholdssejlere Anne-Marie Rindom og Sarah Gunni langt op til podiepladserne. Efter foreløbigt otte sejladser er Rindom nummer 10 og Gunni på en 12. plads.

Sådan skriver Dansk Sejlunion på sejlsport.dk

Til gengæld går det langt bedre for de to danske besætninger i 49erFX.

”Fin dag for os her i Hyeres,” skriver Ida Marie Baad og Marie Thusgaard på Facebook. ”Vi lavede 11, 3, 1 og er rykket op på en samlet tredjeplads. I morgen (fredag, red.) er sidste dag, inden at de ti bedste bliver skilt fra til den endelige finale. Vi glæder os til at give den maks gas,” lyder den entusiastiske melding fra de to europamestre.

Også Maiken og Anne-Julie Foght Schütt klarer sig godt med en samlet ottendeplads. Med en 15-13-14 serie var torsdag ellers den bedste dag for de to Horsens-søstre, men de har stadig alle muligheder for at komme med i finalesejladserne.  

Yderligere tre i top-30
I Nacra 17 er Allan Nørregaard-Line Just bedste danske besætning på en 19. plads, i Finnjolle er Mads Bendix bedste dansker på en 22. plads, og i kvindernes RS:X er Lærke Buhl-Hansen nummer 29.

Stævnet fortsætter fredag – og afsluttes med finalesejladser lørdag.

content-loader
content-loader
content-loader