Gå til hoved-indhold
Lin Cenholt og Anders Thomsen i Nacra 17. Farten er god, men starterne skal blive bedre, lyder det fra Lin. Foto: Mick Anderson/sailingpix.dkKapsejlads
Lin Cenholt og Anders Thomsen i Nacra 17. Farten er god, men starterne skal blive bedre, lyder det fra Lin. Foto: Mick Anderson/sailingpix.dk

Nacra 17-sejler Lin Cenholt: Lækkert sejlervejr i Hyeres

Danskerne er til World Cup i Hyeres, hvor 1.111 sejlere fra 59 nationer fordeles på 765 OL-både. Dansk 49er FX helt fremme. Læs Lin-kommentar og se super Mick Anderson-fotos af danskerne.

Af Troels Lykke |

Aarhus-sejler Lin Cenholt, rorsmand på Nacra 17, sejler med Anders Thomsen. Lige nu er duoen på en 24. plads World Cup-stævne i Hyeres, Sydfrankrig.

Lin forklarer til minbaad.dk om dagens sejladser i Hyeres:

- Det har været har været rigtigt lækkert hernede i dag med 12 til 14 knob og sol. Vi sejler i to felter, Anders og jeg var de eneste dansker i gult fleet, de andre 3 var i blåt.  Line og Allan laver en flot 3. plads i en af deres sejladser og har en dag, hvor de laver rigtig gode starter hvilket afspejler sig på resultaterne.

Se galleri med Mick Andersons foto fra Hyeres

Lin forklarer videre:

- Anders og jeg havde en stabil dag, hvor farten var god, især i de første 2 sejladser. Vi kommer desværre ikke så godt fra start i de to første sejladser, men formår alligevel pga. den gode fart og gode beslutninger, at holde os inde i racet. I morgen bliver sidste kvaldag inden vi bliver opdelt i gul og sølv.

I 49erFX er Ida Marie og Marie Thusgaard Olsen på en andenplads efter brasiliansk hold. i 49er er Warrer og Lang langt nede i feltet.

Men i Laser Radial er Anne-Marie Rindom på en 6. plads, viser resultatlisten

Anne Marie Rindom fra Horsens er på en foreløbig 6. plads. Fotos: Mick Anderson/ www.sailingpix.dk

content-loader
content-loader
content-loader