Gå til hoved-indhold
Test
Båden er en videreførelse af 38eren, der er bygget hundrede af.

Yacht tester og filmer ny Dehler 46

Europas største bådblad tester ny Dehler 46. Minbaad.dk har også talt med importør Henrik Reese om båden, der af BådNyt og andre europæiske bådblade er nomineret til Årets Båd 2015 i Europa.

Af Troels Lykke |

Dehler 46 er rost til skyerne af de europæiske bådblade, der har kvitteret med at nominere den tyske båd til Årets Båd i Europa 2015. Om den vinder bliver først afgjort til januar på verdens største bådudstilling, Boot i Düsseldorf, Tyskland.

Dehler 46 har to strenge at spille på. Den er nemlig lynhurtig, har de første test vist og dermed egner den sig til kapsejlads, men også til tursejlads, da der er masser af plads og sublime sejlegenskaber.

- Båden er en videreførelse af  38eren, der er bygget hundrede af, siger importør Henrik Reese i Aabenraa, om Dehler 46eren, der koster 2,14 mio. kroner sejlklar. Prisen holdes nede fordi Hanse Group, der også producerer Dehler-bådene, laver fællesindkøb på udstyr som Volvo Penta, master og andet udstyr.

Bådens aptering fås i flere træsorter, men på udstillingsmodellen kan man se at den er apteret med kirsebærtræ.

- Det giver et særlig spil i træets åre, det får du ikke på samme måde i mahogni og teak, forklarer Henrik Reese fra Reese Marin til minbaad.dk.

Se testen her

content-loader
content-loader
content-loader