Gå til hoved-indhold
Kapsejladsbanen vil være oplyst med kraftige projektører og selvlysende startlinje og mållinje under vandet.Kapsejlads
Kapsejladsbanen vil være oplyst med kraftige projektører og selvlysende startlinje og mållinje under vandet.

ICE CUP 2014 – nu med Kaløvig Race By-Night

Som helt nyt arrangerer Kaløvig Bådelaug ICE CUP med ”natløb” eller en ”lysløjpe” d. 1.-2. marts.

Af katrine bertelsen |

Kaløvig Bådelaug skriver:

Som noget helt nyt i Kaløvig Bådelaug har vi til dette års ICE CUP den 1-2. marts om aftenen lørdag arrangeret et ”natløb” eller en ”lysløjpe”. Dette arrangement kalder vi ”Kaløvig Race By-Night”!

Jollesejlerne, der deltager til ICE CUP 2014, inviteres ud til kapsejlads i mørket lørdag aften omkring kl. 19.30-20.30. Det bliver lagt en kortbane af Op-Ned typen tæt på land, så tilskuere kan opleve jollerne på kort afstand.

Kapsejladsbanen vil være oplyst med kraftige projektører ombord på vores Tornado gummibåde, som har transportable generatorer med til at levere strømmen. På land vil der være en stor lyskaster, som spreder sine heftige lysstråler ud i mørket. Vi vil sågar eksperimentere med en selvlysende startlinje og mållinje under vandet, som vist nok ikke er set tidligere i historien.

Det bliver et fantastisk syn at være tilskuer til, for alle jollesejlere får monteret selvlysende grønne ”knæklys” (glow sticks), så jollerne vil danse rundt som lysende pinde på bølgerne imellem hinanden på vandet.

Disse selvlysende ”knæklys” er samtidigt en sikkerhedsforanstaltning, så vi kan finde sejlerne igen i tilfælde af lystekniske problemer eller kæntringer. Det er ligeledes obligatorisk, at jollesejlerne er iført tørdragt og bærer personligt opdriftsmiddel (regningsvest). Her ud over vil der være uddannede trænere tilstede på vandet i vores motoriserede gummibåde.

Det er tilladt jollesejlerne at medbringe en vandtæt lommelygte/dykkerlygte, hvis man gerne selv vil have en lyskilde med ombord i sin jolle.

Lys-udstyret bliver leveret i samarbejde med GSV Materieludlejning i Viby J, som vi takker mange gange for opbakningen til arrangementet.

Arrangementet finder sted hos Ungdomsafdelingen i Kaløvig Bådelaug, Åstrupstrandvej 68A, 8541 Skødstrup.

Flere informationer kan fås hos kontaktperson: Joachim Berg, mob. 24 44 88 66.

Kilde: Pressemeddelelse, Kaløvig Bådelaug

content-loader
content-loader
content-loader