Gå til hoved-indhold
Zoom8-mester fra Kaløvig i år. Foto: Foto: © Tristan Stedman, fotounlimited.dkSejlklubber
Zoom8-sejlere i Kaløvig i år ved VM. Foto: Foto: © Tristan Stedman, fotounlimited.dk

Er Danmarks bedste holdkammerat en sejler?

Kender du Danmarks bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år? Så kan du indstille din sejlerven til prisen ”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Vinder får rejse til 100.000 kr.

Af Troels Lykke |

Kender du Danmarks bedste holdkammerat? Så kan du indstille vedkommende til prisen "DIF og Nordea-fondens Fidusbamse".

<section class="content"></section>

Nystiftet pris

Fællesskab og holdånd er en forudsætning for det fede ungdomsmiljø i klubberne!

Kender du Danmarks bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år? Så kan du indstille din sejlerven til prisen ”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse” på www.fidusbamsen.dk

Med prisen følger ikke kun æren. Vinderen får en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner sammen med sit hold inklusiv to ledere! Så der kan blive rig mulighed for en fed rejseoplevelse, det skriver Dansk Sejlunion på sejlsport.dk

Et hold kan fx være et træningshold i klubben. 

Den endelige vinder af ”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse” vil blive afsløret og få overrakt prisen d. 10. januar til gallashowet SPORT 2014 i BOXEN i Herning.

Ugekonkurrencer

Udover hovedpræmien vil der mellem 1. oktober og 15. november være en række ugekonkurrencer, hvor man kan vinde gode sportspræmier. Men det kræver, at man liker Facebook-siden og holder øje, når de nye konkurrencer udskrives hver mandag.

Hvordan indstiller du en person?

Du indstiller personen via www.fidusbamsen.dk.  Når du indstiller en person, skal du uploade et billede og gerne fortælle om en situation, der viser, hvorfor vedkommende fortjener at vinde.

Både sejlere og instruktører/ledere kan indstille en sejler til prisen.

content-loader
content-loader
content-loader