Gå til hoved-indhold
Oluf Jørgensen sidder her til højre på sin Luffe 3.6. Også tyskerne er vilde med det velsejlende kultproduktet, Luffe. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Oluf Jørgensen sidder her til højre på sin Luffe 3.6. Også tyskerne er vilde med det velsejlende kultproduktet, Luffe. Foto: Troels Lykke

Luffe Yachts på hansboot-messen efter 26 års pause

Værftet ved Kolding viser Luffe 3.6 frem på hanseboot, der slutter søndag. Nu er der solgt seks af bådtypen. - Vi mangler nu to bådebyggere, fortæller Oluf Jørgensen, vi mødte i Hamborg.

Af Troels Lykke |

Den første weekend mødte 25.000 besøgende op ved hanseboot, det er 1.000 flere end sidste år, forklarer ledelsen til minbaad.dk, da vi mødte dem i mandags i hal 6, hvor sejlbådene befinder sig.

På søndag slutter den kæmpe bådmesse, der dog nu kan samle både og udstyr i det ene afsnit, således virker den mere overskuelig, da de nye haller ikke tages i brug.

En af de danske udstillere mødte vi også i denne uge. Det er Oluf Jørgensen, der atter har det store smil på.

- Vi har solgt 5-6 Luffe 3.6 og vi skulle meget gerne sælge en hernede. Vi har også solgt 40.04., så det går godt og vi mangler to bådebyggere. Vi slap op for al materiale om båden i den første weekend og der var propfyldt på båden, forklarer Oluf Jørgensen.

- Tror det er 26 år siden vi har været på bådmessen, og det er fint vi står lige ved siden af Nordship, fortæller Oluf Jørgensen.

X-Yachts har fem både med

En af de største udstillere af sejlbåde er X-Yachts.

- Vi har fem både med, det er der ikke mange der har. Vi har solgt 11 af de nye XC 45ere, der er opgraderet. Vi har også solgt en X-6er (til 18 mio. kr., red.). Vi klager ikke for tiden. Vi har udsolgt frem til juni, forklarer sælger Christian Hammershøy.

Luffe 3.6 havde en tung start, men nu sælger den. Nordship 430 DS står lige ved siden af. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader