Gå til hoved-indhold
Jollerne på Storebælt fik nok at se til lørdag, med vind op til 10 m/sek. Foto: Jan NielsenKapsejlads
Jollerne på Storebælt fik nok at se til lørdag, med vind op til 10 m/sek. Foto: Jan Nielsen

100 sejladser og 300 sejlere

Harboe Cup blev en rigtig succes. Alle klasser fik sejlet rigtigt mange sejladser, og vejret har hele weekenden vist sig fra den bedste side.

Af katrine bertelsen |

Efter frisk til hård vestenvind lørdag, viste søndagen sig fra den mildere side, godt nok med mindre sol, men også vinden havde lagt sig lidt, og var nu kun jævn til frisk fra sydvest. Det betød for alle sejlerne der sætter joller i vandet direkte fra stranden, at bølgerne ikke drillede på samme måde.

Specielt på Skælskør Fjord betød den sydvestlige vindretning, at banen blev noget nær det længste man kan lave, og Optimist B og C sejlerne fik også søndag en flot serie i hus. Selvom Skælskør Lystbådehavn er en lille havn, er det forbavsende at se at selv 110 optimistjoller klares uden de store gnidninger.

Der har stævnet igennem ikke været mange protester, når der tages i betragtning af at der er sejlet mere end 100 sejladser af 300 deltagere. Og specielt på banerne med Optimist A, Zoom 8, Formula, Hobie Cat 16 Spi, 29’er og OK jollerne udmærkede sig ved ganske få protester.

Deltagerne sluttede weekenden af på bedste Harboe Cup maner - med pølser og drikkevarer fra Harboes Bryggeri - lige inden præmieoverrækkelserne.
Teltet i sejlklubben rummede præmieoverrækkelserne for Tera Sport, Feva XL samt Optimist B og C, men s resten af klasserne samledes ved Kobæk Strand.

Alle takkede af og kan nu gå glade til efterårs og vintertræningen, så formen er klar til sæsonen 2015 og næste års kombinerede TORM junior/ungdoms DM og Harboe Cup.

content-loader
content-loader
content-loader