Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Brødrene Lübeck tæt på U-24 guld - Ida Marie og Marie er endnu tættere

Det ser godt ud med danske øjne ved U-24 VM i Aarhus. Ida Marie Baad og Marie Baad fører med 16 point. Mads og Emil Lübeck er på andenplads, 11 point efter. I morgen sejles medal race.

Af Troels Lykke |

Mads og Emil Lübeck, ligger på andenplads i Aarhus ved 49er Junior-VM. Københavnerne er 11 point efter det spanske par Paya Victor og Del arco Alvoro.

Brødrene skriver her til aften på facebook:

- Meget springende vind, super fedt når man rammer rytmen - ikke så fedt når man er ude af fase. Heldigvis rammer vi dagen temmelig godt, med serien 3,5,10. Sidste race tyvstarter vi, men retter og ligger 'dead last' - vi formår at sejle os op på en 10. plads, hvilket gør at vi samlet ligger 2.

Ida Marie Baad siger til minbaad.dk, efter en omgang sportsmassage:

- Der har været op til 50 graders springende vind i dag. Det har været meget springende alle dage, men vi har været gode til at læse vindspringene. Dommerne Peter Lübeck og Christian Lerche har været gode til at rette banerne.

I morgen sejles der to fleetrace og tre medal race for mænd og kvinder. Medal race for kvinder starter kl. 14 og mændene følger lige efter. Minbaad.dk er med på banen i morgen tirsdag.

Brødrene Lübeck er her helt fremme på Aarhusbugten.

content-loader
content-loader
content-loader