Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jeanneau Sun Odyssey 349 vises frem i Ishøj på Flydende Bådudstilling.

Tempo Bådsalg viser Sun Odessey 349 frem på flydende udstilling

For mange sejlere og bådfolk slutter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Ishøj Havn til august. - Her kan du i dette element se de nye både og udstyr, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

Af Troels Lykke |

Inden du bestiller ny båd, så start med et besøg på den kommende bådudstilling i Ishøj Havn hos Tempo Bådsalg A/S den 28. Aug. -  30. Aug. 2015, det fortæller Henrik Jørgensen

- På Tempo Bådsalgs stand kan du i år opleve Jeanneau Sun Odyssey 349, som beviser, at Jeanneau er helt i front, både når det gælder design og sejlegenskaber. Jeanneau har nu i mange år bevist, at de formår at bygge både, hvor det samlede indtryk sikrer både stor sejlerglæde og høj gensalgsværdi, fortæller Henrik Jørgensen.

På messen kan også ses Chris Craft Launch 20 (billedet) og Chris Craft Corsair 25. Chris Craft har produceret motorbåde siden 1874 og tilhører en eksklusiv og meget begrænset liga af både, der kan få tiden til at stå stille og tiltrække sig al opmærksomhed på en havn.
 
- Man siger om Chris Craft at ”Everything old is new again”: Det er en båd, hvor udslidte fraser får deres sande værdi igen: Bygget stilsikkert med kompromisløs sans for kvalitet i både håndværk og materialer, fortæller Henrik Jørgensen.

content-loader
content-loader
content-loader