Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sea Ray 19 Outbord til 229.900 kroner med en 150 hk Mercury motor udstilles i Ishøj. Foto: Arek Rejs

Risbjerg stiller med seks motorbåde på Flydende Bådmesse

Den store danske forhandler af Sea Ray og Beneteau-både, har fem både på land og en båd i vandet under Flydende Bådmesse i Ishøj fra 28. august.

Af Troels Lykke |

Det tegner til at blive til en pæn stor flydende bådudstilling fra 28. til 30. august på Flydende Bådmesse i Ishøj, hvor ekstra areal er fundet frem fordi flere har ville udstille udstyr og både.

En af de helt store spillere på det danske marked, Risbjerg.dk fra Silkeborg-egnen, har seks både med en af bådene er en Sea Ray 19 Outboard, som BådNyt/minbaad.dk har testet for nylig.

Den er vældig sporty og har troværdige sejlegenskaber. Selv fortæller Søren Risbjerg om den rummelige amerikaner Sea Ray 19 Outbord til 229.900 kroner med en 150 hk Mercury motor:

- Båden har en fantastisk indretning med en stor integreret badeplatform med nem gennemgang til cockpittet, og masser af siddepladser i klassens største cockpit, da båden har en bredde på 2,54 m. Passagersædet kan konverteres til 2 siddepladser, og der er masser af plads i bow’en hvor selv voksne kan sidde overfor hinanden. Den har et dynamisk sort og moderne vindspejl.

Største lystbådeværft i USA

Om Sea Ray værftet i USA, fortæller Søren Risbjerg:

- Sea Ray er USA’s ubestridt største og mest anerkendte sportsbådmærke og Sea Ray er også det største lystbådeværft i USA. De var de første til at producere både i glasfiber, og har siden været i førertrøjen, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber.

På land udstiller Risbjerg følgende både: Sea Ray 19 SPXE inboard, Sea Ray 19 SPXE outboard, Beneteau Barracuda 7, Beneteau Antares 5.80, Beneteau Flyer 6 sundeck  og i vandet Beneteau Antares 7.80  

content-loader
content-loader
content-loader