Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Lørdag havde vi kø konstant af sejlere, der ville se vores Carbon 40, siger Jann Klausen til minbaad.dk. Foto: Troels Lykke

Flere på bådudstilling i første halvleg end i 2013 - se galleri

15.093 besøgte den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia. Dermed er besøgstallet små 700 højere end for to år siden. Omsætning 50 % højere hos forhandler.

Af Troels Lykke |

Især lørdag var der med 7.514 besøgende myldrende travlt rundt om på standene, og købelysten var absolut til stede:

- Det har været rigtig godt - vi har indgået flere handler denne weekend, fortæller Ole Risbjerg fra Risbjerg Marine i Them. Målt på konkrete salg ligger midtjyderne faktisk allerede foran det samlede resultat sidste gang.

- Jeg føler, det går den rigtige vej. Mange HAR midlerne men har holdt lidt igen. Men de får jo ikke noget for pengene i banken, så vi oplever, at flere end før går i købstanker, konstaterer Ole Risbjerg.

Han og medarbejderne har ikke mindst haft travlt med at præsentere de tre Danmarkspremierer på standen, nemlig amerikanske Sea Ray 19 og 21 SPXE samt franske Beneteau Flyer 6 Sundeck.

50 procent højere omsætning end i 2013

Hos ShipShape fra Rungsted Havn var der sort af mennesker på standen, og de nøjedes ikke med at kigge:

- De to første dage lå vores salg 50 procent højere end samme dage sidste gang, så det er helt vildt. Vi har ikke gjort søndag op endnu, men den tegner på samme måde, lød det søndag eftermiddag fra indehaver Martin Rasmussen. Han har i øvrigt allerede reserveret samme standstørrelse og –placering til næste Boat Show, tilføjer han med et smil.

SUP i stort bassin

I Hal C var der som noget nyt indrettet et 160 kvadratmeter stort bassin, hvor besøgende kunne stifte bekendtskab med blandt andet ”Stand Up Paddle” og kajak.

Desuden var der mange tons strandsand og en masse strand-sækkestole, så der var helt sydlandsk stemning.

- Folk har taget rigtig godt imod det. Mange, ikke mindst børnene, har taget imod tilbuddet om at låne en våddragt og prøve Stand Up Paddle. Det er sjov og sund motion, som styrker ryg og mave, konstaterer Allan Borch Madsen fra Surf ’n Fun i Middelfart, som stod for aktiviteterne i det store bassin.

I øvrigt blev MESSE C/Boat Shows pris på 10.000 kroner til ”Årets Ungdomstalent” også uddelt – det blev Laser-sejleren Patrick Döpping fra Egå Sejlklub, der løb med prisen.

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter torsdag den 5. marts og slutter søndag den 8. marts. Se åbningstider, program med mere på www.boatshow.dk.

Martin Rasmussen havde sindssygt travlt, da vi kiggede forbi i dag søndag, en mand kom slæbende med en el-motor han ville købe og sådan blev det ved. Foto: Troels Lykke

God stemning ved stort 160 kvadratmeter bassin. Foto: Troels Lykke

Se minbaad.dks galleri fra første halvleg i Fredericia. På torsdag går det løs igen.

Torsdag 5. marts      kl. 12.00 - 18.00
Fredag 6. marts        kl. 12.00 - 18.00
Lørdag  7. marts       kl. 10.00 - 17.00
Søndag 8. marts       kl. 10.00 - 17.00

content-loader
content-loader
content-loader