Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Andre sejlklubber kan også få besøg af Christian Liebergreen, der gerne oplyser prisen for et foredrag. Her runder han Kap Horn.

Mød solojordomsejler Liebergreen i Sønderborg på torsdag

Torsdag 5. marts kan du møde Christian Liebergreen når Sønderborg Yacht-Club inviterer solo-sejleren til foredrag. Alle er velkomne.

Af Troels Lykke |

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden.

Han var ni måneder om turen, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført en sådan tur.

Christian fortæller hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.

Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er ens ude på havene.

Praktiske oplysninger

Sted: Sønderborg Idrætshøjskole, Auditoriet

Dato: Torsdag d. 5. marts, kl. 19-21

Entré: 50 kroner pr. person

Minbaad.dk har læst bogen og kan anbefale den til alle, der drømmer om at sejle langt og ikke mindst alene. Den koster 299 kr. hos Saxo.

content-loader
content-loader
content-loader