Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Tove Thomassen og Per Kjærgaard har drevet Aarhus Sea Shop ApS gennem de seneste 26 år.

Aarhus Sea Shop ApS får nye ejere

Den 1. oktober får Aarhus Sea Shop Aps nye ejere, det betyder samtidig at forretningen flytter til nye og større lokaler i Egå. Ny ejer er Allan Borch Madsen.

Af Troels Lykke |

Tove Thomassen og Per Kjærgaard har drevet Aarhus Sea Shop ApS gennem de seneste 26 år. I butikken på Åbogade har de haft et stort udvalg af beklædning til alle former for  sejlads, de har været vellidte for deres store kendskab til produkterne og deres høje leveringssikkerhed.

1. oktober giver de stafetten videre til to kompetente herrer, der ligeledes har et solidt kendskab til sejlsporten. Det er Niels Thøgernsen, mangeårig ejer af blandt andet grossistvirksomheden Århus Surf & Ski, og Allan Borch Madsen, der har en fortid som konsulent i Dansk Sejlunion.

Nye lokaler betyder mere plads til topmærker

Fra overtagelses den 1. oktober  2015 flytter butikken til nye og større lokaler på Gåseagervej i Egå, hvor især mærkerne Musto og Magic Marine vil få ekstra plads at boltre sig på. Produktsortimentet vil  iøvrigt være det samme som hidtil.

- Vi ser frem til overtagelsen og er ydmyge over for den forretning, Tove og Per har skabt sig gennem de seneste 26 år, men samtidig har vi naturligvis en masse idéer, som vi glæder os til at prøve af, lyder det fra Allan Borch Madsen, der vil stå for den daglige ledelse  af såvel den fysiske butik som webshoppen www.aarhusseashop.dk

I forbindelse med overtagelsen af Aarhus Sea Shop vil der blive afholdt en lille reception, d. 3. Oktober, i de nye butikslokaler i Egå, hvor nye og eksisterende kunder har mulighed for at sige farvel til Tove og Per og goddag til Allan og Niels.

Frem til overtagelsesdatoen vil Tove og Per fortsat servicere kunderne fra butikken på Åbogade i Århus N.

Allan Borch Madsen fra Middelfart er i forvejen ejer af Surf N Fun. Han har tidligere været udviklingskonsulent i Dansk Sejlunion fra 2007 til 2013.

content-loader
content-loader
content-loader