Gå til hoved-indhold
Mclube Sailkote smøremiddel, champagneglas i kække farver og en bærbar VHF gør sejladsen sjovere.Udstyr
Mclube Sailkote smøremiddel, champagneglas i kække farver og en bærbar VHF gør sejladsen sjovere.

Tre der holder: Lidt af det sjove

Det er sjovest at sejle, når alting kører glat. Denne gang har vi fundet smøremiddel, en bærbar VHF med DSC og champagneglas til fest i havn, lavet i brudsikkert plast.

Af katrine bertelsen |

Mclube Sailkote smøremiddel

SailKote er et højtydende tørt smøremiddel, der får sejl, skrog, rig og alt der bevæger sig på din båd, til at køre glattere og mere effektivt. Også lynlåse på sejlertøj og vådstøvler kører glat. McLube SailKote er en gennemsigtig væske, der sprayes på og tørrer på få sekunder. I modsætning til olie, silicone og voks tiltrækker det ikke snavs, vand og urenheder, som til sidst nedbryder smøringen. Indhold: 170ml.
Pris: 125 kr hos Aarhus Seashop

 

Champagneglas i slagfast plast

Skal båden døbes eller skal der være fest om bord, er champagne festligt. Glassene er designet af australske Marc Newson og vinder af Reddot designprisen i 2014. Glassene er fremstillet af Tritan plast, er slagfaste og kan gå i både fryser og opvaskemaskine. Den farvede bund gør glasset skridsikkert, og virker samtidigt som bordskåner. Glassene fås i sort, blå, turkis, grøn, orange og klar, og rummer 180 ml. Serien har også vin- og whiskyglas.
Pris: 78 kr pr./stk. hos Hellers

 

Bærbar VHF fra Icom med DSC

IcomVHF IC-M91D vandt bedst i test i Bådnyt. Radioen har DSC, GPS og Mand Over Bord (MOB). Det integrerede GPS-modul viser din aktuelle position og kan bruges til DSC opkald. Aktiveres MOB gemmes positionen. DSC funktionerne omfatter nødopkald, individuelt opkald, gruppe-opkald, alle skibe-opkald, hurtig-kald samt ''test - opkald''. Er radioen faldet overbord, flyder IC-M91D i overfladen og signalerer ved hjælp af en blinkende, og hørbar alarm.
Pris: kr 1.995hos Watski

content-loader
content-loader
content-loader