Gå til hoved-indhold
Ocqueteau Ostrea, som er den perfekte trailerbare fiskebåd på kun 900 kilo med styrehus og skydedør i hver side.Kort Nyt
Ocqueteau Ostrea er en trailerbar fiskebåd på kun 900 kilo med styrehus og skydedør i hver side.

Baadhuset stiller med 13 motorbåde på Boat Show

10 af bådene fra Baadhuset ved Beder, syd for Aarhus, har skandinavisk premiere med bl.a. RIB-mærket Humber, samt både fra Galia, Saver, Ocqueteau, Regal, Rinker og Starfisher.

Af Troels Lykke |

Baadhuset stiller op på Boat Show 2015 i Fredericia i denne måned med et meget blandet program, hvor firmaet i alt viser 13 både af meget forskellig karakter. Heraf har 11 både udstillingspremiere og de 10 har skandinavisk premiere.

- Bådene vises på to stande, hvor den mindste stand skal repræsentere RIB´s fra engelske Humber som er ved at få et godt tag i det danske marked, her kan du se 4 forskellige modeller i Sea Pro, Ocean pro og Destroyer serien, ellers kan du se både fra Galia, Saver, Ocqueteau, Regal. Rinker ogde Spanske Starfisher både, hvor du får høj kvalitet og finish for pengene, fortæller Danial Bak fra Baadhuset.

Firmaet i Beder, som minbaad.dk besøgte fornylig, stiller også op med nyeste tiltag som er import fra det Amerikanske familiefirma Regal.

Viser fransk båd frem

- Vi importerede den første Ocqueteau fra det franske værft i 1996 og viser nu for første gang på dansk udstilling den efterspurgte Ocqueteau Ostrea, som er den perfekte trailerbare fiskebåd på kun 900 kilo med styrehus og skydedør i hver side, glæd dig til at se dem, fortæller Daniel Bak.

En af de andre både er Starfisher, som firmaet udstiller i Fredericia:

- Vi har meget store forventninger til vores Starfisher, hvor der udstilles tre modeller, 650OBS med styrehus og lukket toilketrum med rigtigt søtoilet med tank som eneste i klassen og den helt nye 830OBS som er en suveræn båd med styresalon, samt den rummelige 790 Sundeck, fortæller Daniel Bak.

content-loader
content-loader
content-loader