Gå til hoved-indhold
Den nye koordinator skal tage sig af at koordinere og udvikle de sportslige og sociale aktiviteter omkring klubbens DS37 og Farr40. Foto: KDYSejlklubber
Den nye koordinator skal tage sig af at koordinere og udvikle de sportslige og sociale aktiviteter omkring klubbens DS37 og Farr40. Foto: KDY

KDY søger koordinator til Royal Sailing Academy

KDY leder efter en koordinator til Royal Sailing Academy. Stillingen er nyoprettet, og du kan selv være med til at udvikle indholdet.

Af katrine bertelsen |

KDY søger koordinator til Royal Sailing Academy. KDY’s RSA-koordinator skal koordinere og udvikle de sportslige og sociale aktiviteter omkring klubbens DS37 og Farr40, herunder bl.a.:

  • Udvikle, gennemføre og synliggøre attraktive medlemstilbud, der kan tiltrække og fastholde medlemmer til RSA og KDY med udgangspunkt i klubbens DS37 og Farr40 – herunder f.eks. træning for nye matchracesejlere, fleetrace mm.
  • Sikre, i tæt samarbejde med medlemmerne, at der afholdes en række sociale aktiviteter i løbet af året, der øger klubånden blandt medlemmerne. Bl.a. tænkes der på EMFIS, transporttur til og fra Marstrand, klubmesterskab og RSA Cup.

Derudover skal den rette person bl.a. være primusmotor for en række matchracestævner i løbet af sæsonen – Spring Cup, Training Race, CPH May Days og DM og sikre, at der jævnligt skrives artikler til lokalpressen, sejlsport og KDY’s hjemmeside om de aktiviteter, der afholdes i RSA.

Arbejdstiden bliver på 12-15 timer om ugen, men vil variere henover sæsonen. Det primære arbejdssted er KDY’s station i Skovshoved.

KDY leder efter en der har en stærk interesse for sejlsport, og gerne en erfaren sejler.

Du kan læse det fulde jobopslag på linket her (PDF).

content-loader
content-loader
content-loader