Gå til hoved-indhold
Havne
Struer By og havn skal hænge bedre sammen. Foto: Struer Havn

Havn i Struer moderniseres i 2017

Kommunerne er vilde med de danske havne. Nu skal 24 millioner kroner fra Realdania og Struer Kommune løfte byens havn og område.

Af Troels Lykke |

For at få gjort det nye byrum på Struer Havn så godt som overhovedet muligt, har Struer Kommune brug for gode ideer og input fra borgerne. Derfor er der nu lavet en kort spørgeskemaundersøgelse på nettet, så borgerne kan give deres gode ideer videre.

- Alle de gode ideer fra borgerne bliver givet videre til de arkitekter, der skal stå for opgaven. De skal klædes bedst muligt på til at løse opgaven, så de forstår stedet og borgernes behov. Netop derfor har vi brug for så mange gode ideer fra borgerne som overhovedet muligt, siger projektleder Bjarke Danvig fra Struer Kommune til Dagbladet Holstebro.

Spørgeskemaet er i luften fra i dag og de kommende to uger. Den ligger på forsiden af www.struer.dk og venter på at blive fyldt med gode ideer til, hvordan Struer By og havnen kan komme til at hænge bedre sammen og blive stærkere og mere levende ved hjælp af eksempelvis nye opholdsarealer, kunst og kultur, idrætsfaciliteter eller en markedshal.

Der er nu udskrevet en totalentreprisekonkurrence for projektet, hvor fire entreprenørfirmaer byder ind på opgaven.

- Lyder rigtig spændende. Hvilken del af havnen er det mon? Lystbådehavnen, forbindelsen mellem havn/by eller hele havneområdet?, skriver bådudstyrsforhandler Mads Bendix på facebook.

content-loader
content-loader
content-loader