Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jørgen Schönherr viser her godt fodarbejde i Båstad.

Jørgen Schönherr tog 5. plads i Drage

Schönherr er i Båstad med Christian Videbæk og Thomas Schmidt. - Vi har god fart og formen er ved at komme selvom vi mangler timer i båden, siger Køge-sejler, der tog 5. plads. Opdateret kl. 20

Af Troels Lykke |

Jørgen Schönherr er bedste danske skipper ved EM i Drage. Til minbaad.dk forklarer han om mesterskabet, hvor der kun har været fire sejladser, heraf har det danske hold sat to førstepladser ind. De mangler kun tre point op til bronze, viser resultatlisten.

- Det er gået godt i de to af de fire sejladser og vi har god fart i båden og formen er ved at komme selvom vi mangler timer i båden i år før vi er helt skarpe. Specielt starterne har været svære for os. Men humøret er højst og vi ved at vi kan. Desværre er vejrudsigten ikke god og der bliver ikke sejlet i dag, men vi håber på vind i morgen fredag som er sidste dag. Normalt elsker jeg at sejle i Båstad og vi vandt jo svensk mesterskab her for to år siden og nordisk mesterskab her for tre år siden, siger Køge-sejleren, der mener at førstepladsen er delt ud omtrent:

- Den regerende verdensmester Yevgeniy Braslevet sejler rigtig godt for tiden, specielt i let luft, så det bliver ikke let med den vejrudsigt.

Søren Pehrsson, Philipp Skafte Holm og Victor Skafte Holm er på 28. plads.

content-loader
content-loader
content-loader