Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Marex 375 blev også udstillet i Fredericia i år. Foto: Troels Lykke

Prøv ny Marex 375 i Skagens store bølger

- Vi vil være sikre på at skabe det rigtige billede af en prøvesejlads, hvor vi kan være temmelig sikre på at vi møder bølger af en pæn størrelse i dette farvand, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

I stedet for at deltage på den flyende Bådudstilling i Ishøj har firmaet valgt at lave prøvesejladser i den nye MAREX 375 som afholdes i Skagen i weekenden 15 og 16 august 2015.

Den nye MAREX 375 sejles direkte fra testsejladser i Oslo til Skagen for at der kan afholdes prøvesejle med Reese Marin’s potentielle kunder til båden.

Derfor i Skagen

- Dette med Skagen er på grund af at vi vil være sikre på at skabe det rigtige billede af en prøvesejlads, hvor vi kan være temmelig sikre på at vi møder bølger af en pæn størrelse i dette farvand.  Det er netop når der er “skum på bølgerne” at MAREX demonterer sin suverænitet overfor konkurrenterne på markedet, fortæller Henrik Reese.

- Hele MAREX serien 21-38 fod er bygget med sejlegenskaberne i højsædet, og er rustet til at kunne levere en behagelig sejlads selv under hårde vejrforhold. De fleste både kan jo sejle på fladt vand, siger Henrik Reese fra ReeseMarin.

Reese Marin tilbyder også prøvesejladser med den yderst populære, og bestseller MAREX 320 Aft Cabin Cruiser fra deres lokation i Aabenraa.

content-loader
content-loader
content-loader