Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jeanneau 3600 var en heftig sag vi ikke har set før.
Kort Nyt
Reese Marin med Michael, Kasper og Henrik.
Kort Nyt
God atmosfære.
Kort Nyt
Nordship udstillede, her ses Lars Buchwald.
Kort Nyt
Verdenspremiere fra Bavaria, vi tester onsdag.
Kort Nyt
Quorning var der med en Dragonfly 32.
Kort Nyt
Kort Nyt

Tysklands største flydende bådudstilling er et hit

Minbaad.dk har været på Ancora Boat Show i Neustadt, to timers kørsel fra Padborg. Vi mødte både, der aldrig bliver udstillet i Danmark. 16.000 besøgte messen.

Af Troels Lykke |

Vi mødte flere danskere på broerne på Ancora Boat Show i Neustadt, der ikke ligger langt fra Kiel. Fra Aarhus tog turen cirka fire timer.

Vi danske bådjournalister var inviteret af hanse boot, de også arrangerer den store udstilling i Hamborg i oktober. De ville vise os at de faktisk har en god udstilling og det har de, ved vi nu.

Her var temmelig mange bådtyper, som jeg ikke har set før i Danmark og slet ikke på vores udstillinger. På land var der en del telte med masser af udstyr.

Man kunne også prøve bådene kunne vi se. Vi mødte danske udstillere fra Reese Marin, Nordship, Faurby og Quorning Boats.

Henrik Reese, der bl.a. udstillede en Marex 320, siger om udstilling han er med i for 5. gang:

- Det er en god ide med også at udstille brugte både, som her er hernede, det viser prisniveauet og flere kan måske være med og man kan sammenligne med de mange nye både der også er her. Og de mange telte i havnen her har givet en god atmosfære. Mange er også glade for at kunne prøve bådene, siger Reese.

Lørdag blev udstillingen ramt af regn og haglbyger, men ellers var det ikke galt med det ellers ustabile vejr.

content-loader
content-loader
content-loader