Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det koster 2.400 kroner om året at være medlem af matchrace-centeret i Kaløvig, men så kan du også bruge bådene så meget du vil og til aftenkapsejlads også, fortæller Søren Tønder til minbaad.dk.

Fem nye Tom28ere har skabt liv i matchrace-miljø i Kaløvig

Med nye matchracebåde, faste træningsaftner og weekender med tidligere Europamester i matchrace, Søren Tønder, som træner, har DkSejlsport sørget for stor aktivitet på Aarhusbugten.

Af Troels Lykke |

I løbet af 2014 var det DKSejlsports helt store målsætning at skabe mere live på Aarhusbugten og det er sket med et matchracemiljø, der ikke har eksisteret vest for Storebælt i mange år, mener Søren Tønder, daglig leder af matchrace-centeret.

Mange unge mennesker, der har holdt pause eller lagt sejlsporten helt på hylden, er tilbage på vandet igen. Vores set-up har tiltrukket sejlere fra hele landet samt udlandet, og det har været en fornøjelse at se glade sejlere klar på sjov, ballade og knivskarpe dueller i sejlsportens kongedisciplin, fortæller Søren Tønder videre.

5 nye både

Med køb af 5 både i foråret, har firmaet nu i alt 8 både liggende i Aarhus. DKsejlsport har fået fingrene i Matchrace Tom28 – den bådetype, der bliver brugt af de professionelle matchracesejlere på World Match Racing Tour.

Det er den optimale båd til vores matchrace sejlere, og så fungerer den perfekt til alle vores firma-arrangementer. Det er for os og vores set-up drømmebåden, fortæller Søren Tønder.

Succes med firmasejlads og netværksgrupper

Vi har aldrig afholdt så mange firmaarrangementer som i 2014. Vi har tiltrukket firmaer fra hele landet, som i hovedtræk har brugt DKsejlsport til kundepleje, teambuilding og i forbindelse med sommerfester.

Vi plejer at sige, at vi skaber glade mennesker. I år har vi haft vores største arrangement med 170 mennesker.

Rigtig mange firmaer har brugt vores matchracebåde som et værktøj til at blive bedre – f.eks. i forbindelse med kick-off, fusioner, lederteams, sammenlægning af afdelinger og til at skabe high performance teams.

Kommunikation og samarbejde er en nødvendighed, og vi kan hive en masse strategiske og taktiske situationer ind fra sejladserne, som kan bruges i hverdagen.

To nye sponsorer

Vi er glade for at byde vores to nye samarbejdspartnere Vielen Dank og Selected Search velkommen i DKsejlsport.

Vores båd samarbejdspartnere får deres sponsorat betalt 100 procent tilbage i sejltid, uanset om det er internt i firmaet eller eksternt over for kunder, fortæller Søren Tønder.

De får en sejlende bandereklame, som udover dem der er ombord på båden, ses af mange mennesker. I havnen ligger bådene på første parket, foran den meget besøgte og populære restaurant SalonSalon, hvor mange firmaer bl.a. også benytter konferencefaciliteterne.

Instruktører vinder medaljer

Firmaets instruktørteam er ofte elitesejlere, der er midt i, eller har haft en aktiv karriere inden for sejlsport, hvor de har repræsenteret Danmark ved internationale stævner som EM, VM eller OL. Det er blevet til 10 medaljer ved DM og VM i 2014.

Kaløvig-sejlere bruger også Tom28-bådene til at forberede sig på Sejlsportsligaen.

content-loader
content-loader
content-loader