Gå til hoved-indhold
Havneservice i Horsens kommer med ansættelsen af ny montør op på i alt 9 medarbejdere. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Havneservice i Horsens kommer med ansættelsen af ny montør op på i alt 9 medarbejdere. Foto: Troels Lykke

Havneservice i Horsens udvider besætningen

Der kører i Horsens. For anden gang i år kan Havneservice ansætte montør til servicering af lystbåde. Samtidig får firmaet lov at blive på havnen.

Af Sara Sulkjær |

Der er glæde og store smil på havnen i Horsens. For anden gang på kun 11 måneder kan Havneservice nemlig ansætte ny montør til at servicere de mange lystbåde.

- I januar ansatte vi Mads Rud, men vi har stadig så meget at lave, at vi er i den heldige situation at kunne byde Rasmus Krat velkommen, fortæller Havneservice i en pressemeddelelse. 

Mads Ruds opgave bliver blandt andet at hjælpe med at få klargjort bådene til vinteren.

Væk fra krisen

Nu råder firmaet således over ni ansatte samt fire biler. Dét er noget, der vækker glæde blandt de ansatte.

- Det er dejligt at mærke, at optimismen og lysten til lystbåde er kommet tilbage, og at vi bevæger os væk fra 2008-krisen, skriver Havneservice. 

Optimismen er dog ikke det eneste lyspunkt på havnen i Horsens. Efter en lang, men god dialog, med Horsens Kommunen er parterne nu blevet enige om, at Havneservise får lov at blive på havnen. 

Således kan firmaet forhåbentligt være med til at bidrage til et hyggeligt sejlermiljø.

Ser fremad 

Samtidig erklærer Havneservice sig positive over for de nyt tiltag og forandringer, der vil komme på havnen. Det drejer sig blandt andet om boliger og erhverv. 

- Vi tror, at det kan skabe et nyt og spændende liv på havnen og derved forhåbentlig på sigt nye sejlere til Horsens, forklarer de. 

Derudover har Havneservice en forventning om at få renoveret havnekajen i 2016. Dette vil være et løft for området og være med til at slutte pænt op til de boliger, der er på vej.

- Der er mange holdninger til det nye på havnen, men vi har valgt at se fremad og tænke positivet, afslutter Havneservice. 

content-loader
content-loader
content-loader