Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vinden kom pludselig farende mellem de kæmpe skyskrabere. Foto: Troels Lykke

Gram-Hansen og Køstner slutter på andenplads i Singapore

Det danske SAP-hold kom endelig på podiet i Extreme Sailing Series så minbaad.dk i Singapore city med skyskrabere, der tog det meste af vinden.

Af Troels Lykke, Singapore |

Tilfældigt jo. Oppe ved topmærket skiftede placeringerne også konstant, da gigantiske finans-skyskrabere fra Singapores skyline generede vinden i den grad, at det var et kompromis for sejladsen Extreme Sailing Series.

Trods det var det alligevel de samme som man ofte så i top tre. Typisk vandt Jes Gram-Hansen starten, men så gik der roulette i sejladsen, kunne vi se på vandet.

Minbaad.dk skulle have været om bord på SAP, men der var for meget vind til det i starten, vurderede løbsledelsen, men det var rent pjat, det var nemlig sjældent at der blev sejlet på et 'ben', kunne vi se.

Danskerne tog en samlet andenplads efter den dobbelte OL-guldvinder i Tornado Hagara, der sejler for Red Bull.

Et hold, der generede danske SAP, men det var gengældt fra Gram-Hansen og Køstner, der viste flere gange at de er ret habile matchrace-sejlere

I båd mod båd-situationer er de klart det bedste hold i Extreme Sailing Series. Mere følger senere. Musikken spiller og der er stadig mange tilskuere her på kajen i ferskvandsøen i Singapore.

Om lidt er der præmieoverrækkelse. Endelig efter et års tørke, kommer danskerne på podiet igen. Og flot er det, selvom Team New Zealand og Alinghi ikke er med her. Danskerne slår the Wawe, der har vundet mange stævner.

Michael Hestbæk og Jes Gram-Hansen har fået et super samarbejde, fornemmer vi. God kemi gør mange gode ting. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader