Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Xc 35: Lille luksusbåd fra X-Yachts

Xc 35eren udstilles lige nu for første gang i Fredericia. En bådstørrelse, der passer ind til mange danskere, mener X-Yachts. Boat Show lukker kl. 17 i dag.

Af Troels Lykke |

Xc 35 er en båd, som vi testede i 2014  og den skuffede ikke ligefrem. Den sejler stærkt og sikkert af en turbåd at være.

Konklusionen om båden var dengang positiv, men det kræver imidlertid at du hiver 1,9 mio. kroner op af pungen, men så får du også et virkelig godt båddesign af den verdenskendte Niels Jeppesen og aptering i topkvalitet med teaktræ.

To solgt til Danmark

Nu udstilles Xc 35eren for første gang i Danmark. En bådstørrelse, der passer ind til mange danskere, mener X-Yachts i Haderslev.

- Vi har solgt to Xc 35ere til Danmark ud af 16 solgte. 1,9 mio. kroner kan måske lyde af meget, men man får også mange Andersen-spil, heraf et til med el på til storsejlsfaldet. Båden har også centerløft, det har alle vores både, så de er lettere at hæve i havnen. Stærk rodrig til masten er der også og i prisen får man også oliefyr, instrumenter og sejl. Samtidig har vores både en høj gensalgsværdi, siger sælger Christian Due Hammershøy fra X-Yachts til minbaad.dk. 

Teakaptering ses her på Xc 35eren, der har centerløft. Det har alle X-Yachts både. Foto: Troels Lykke

 

content-loader
content-loader
content-loader