Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er opstået nye samarbejder imellem klubber og sejlere og helt nye tanker for hvordan sejladser kan afholdes er opstået. Arkivfoto: Troels Lykke

Øresundsugen i gang efter 42 års pause

Øresundsugen fik lørdag en flyvende start. Det summer af liv i havnene langs Øresund. 25 sejlklubber har budt ind. Lig gratis i Østbassinet i Københavns Havn.

Af Troels Lykke |

Tanken var at få alle både langs Øresundskysten på vandet og det skulle ikke kun handle om kapsejlads, men også om familiearrangementer, tursejlads, eskadrilie sejlads og ikke mindst den fælles glæde ved at sejle, fortæller Meta Lier Hansen fra Øresundsugens organisation til pressen.
 
Opbakningen har været fantastisk. 25 klubber bød allerede i starten ind med arrangementer med alt fra ”Kom og prøv at sejle noget nyt” til nationale mesterskaber. Efterfølgende kom flere til - også svenskerne er med på ideen.

Der er opstået nye samarbejder imellem klubber og sejlere og helt nye tanker for hvordan sejladser kan afholdes er opstået.

Send og se billeder fra arrangementerne på #ØREWEEK på instagram.
 
Ugen afsluttes med en kæmpe sejlerfest på Tolboden i Københavns Havn lørdag den 15. august.  Alle er inviterede.

Lig gratis i Østbassinet i København

By og Havn har velvilligt lagt kajplads til rådighed i Østbassinet så tag gerne vandvejen og bliv til næste morgen. Med dit armbånd fra Øresundsugen ligger du gratis.

Der bliver plads til alle - sejl såvel som motorbåde og der er moleøl på kajkanten for dem der ankommer lørdag eftermiddag den 15. august.

www.oresundsugen.com

www.facebook.com/oresundsugen?fref=ts

Goodie-armbånd til fest, is, havneplads, museumsbesøg www.billetsalg.dk/Event/%C3%98resundsugen

content-loader
content-loader
content-loader