Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Udgifter til den daglige drift og udgifter til forsikring afholdes af låner.

Lån en 505-jolle i et år

Der er endnu en gang mulighed for at låne 505 klubbens jolle i et år. Jollen er lige nu i Aalborg, men kan flyttes.

Af Troels Lykke |

Tilbuddet er en unik mulighed for at prøve kræfter med en 505-jolle uden at investere i en jolle selv og derfor er til dem der overvejer at begynde at sejle i en high performance to-mands jolle, fortæller Michael Wonterghem fra 505-klubben.

505-klubjollen udlånes til en fast besætning for et år ad gangen, så der kan opnås et godt kendskab til jollen. Udgifter til den daglige drift og udgifter til forsikring afholdes af låner, og jollen skal som minimun deltage i DM og et stævne til eller forårstræningslejren.

Alle kan komme i betragtning

Alle har mulighed for at komme i betragtning for at låne jollen, det eneste 505-klubbens bestyrelse vurderer, er erfaring i forhold til mulig succes i håndtering af jollen.

Lånerne kan for eksempel være kølbådssejlere der vil prøve jollesejlads, unge/gamle sejlere med erfaring fra andre joller, eller sejlere der har holdt et par års pause og gerne vil i gang igen.

I 505 klubben er der stor tradition for at hjælpe hinanden og vi vil virkelig gerne hjælpe jer til at holde en stejl indlæringskurve i jollen.

Jollen ligger lige nu i Aalborg, men 505-klubben hjælper med at få den transporteret til de nye låneres hjemhavn.

Velfungerende jolle

Klubjollen er en lettere brugt jolle, velfungerende og med de fleste moderne trimmuligheder.

Den er i fornuftig stand, og vil ikke være begrænsningen på kapsejladsbanen for en ny besætning i 505 klassen. Jollen deltog i vm i Kiel og gennemførte samtlige sejladser i til tider ret kraftig vind.

505 jollen er en let og hurtig high performance to-personers joller at komme i gang med at sejle og den er samtidig en af de mest komplekse joller at sejle på højt niveau.

Det er meget få bådtyper der kan siges at sejle ligeså godt som en 505, og kapsejladsniveauet er et af de højeste, der opleves udenfor de olympiske klasser. Samtidigt er der et bredt felt på alle niveauer.

Interesserede kan kontakte Michael Wonterghem på mail: mw(at)rts.dk eller tlf: 26 27 56 59 eller en anden fra 505-klubbens bestyrelse.

Har du bare lyst til en prøvetur, er du også meget velkommen til at kontakte os. Der ligger for tiden både i Ålborg, Sorø, og Øresund.

content-loader
content-loader
content-loader