Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen fra København går efter OL i Rio, det kræver at de slår OL-sølvvinderne fra Aarhus.

Bygma skyder penge i Hansen og Salskov-Iversens 49er-hold

Bygma, største danskejede distributør af byggematerialer, indgår sponsoraftale med topsejlerne, 49er FX Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen. Målsætningen er deltagelse i OL i Rio.

 

Af Troels Lykke |

Sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen skifter navn fra Team Jena & Katja til Team Bygma – Jena & Katja.

De ambitiøse sejlere arbejder målrettet mod deltagelse i OL i 2016. Deres vision er at være verdens bedste 49er FX sejler team. De er allerede på vej med flotte resultater, der skal sikre dem en plads som den danske 49er FX pigebåd, der deltager i OL 2016.

Vejen dertil er hård og går gennem tre internationale udtagelsesstævner i 2015/2016. Pigerne har indtil nu opnået status som nr. 2 på verdensranglisten (maj 2015) og har vundet det Nordamerikanske mesterskab i Clearwater samt to 4.pladser ved de to sidste World Cup stævner i henholdsvis Miami og Hyeres.

Netop i disse dage er Team Bygma - Jena & Katja i Portugal for at sikre endnu en god placering ved EM.

Kompetent sportslig indsats
”Netop Jena og Katjas erfaring, energi og fine resultater indtil nu tiltaler os i Bygma” forklarer Peter H. Christiansen, adm.direktør for Bygma Gruppen A/S. ”Og den professionalisme og det engagement, som Jena & Katja udviser, vil vi gerne være med til at sponsorere økonomisk. Vi anerkender, at det er en økonomisk udfordring at komme til tops i international sport, men de to sejlpiger er gode rollemodeller og er med til at holde stolte sejlertraditioner i hævd - og det vil vi gerne honorere.”

"Byggematerialer og grej af høj kvalitet Bygmas nye profil ”Ikke for amatører”, hvor vi forstærker vores brand mod de professionelle og semi-professionelle, er et ideelt match med den profil, som Jena og Katja har. Netop kombinationen af vores profil på faglig kompetence og gode kvalitetsprodukter passer perfekt til den indsats som Team Bygma – Jena & Katja yder. Den profilering, de kan være med til at skabe sammen med Bygma, kan kun være til gavn for begge parter” afslutter Peter H. Christiansen.

content-loader
content-loader
content-loader