Gå til hoved-indhold
Vinteren står for døren, og bådene skal derfor snart søge mod landjorden. Foto: Horsens YachtværftKort Nyt
Vinteren står for døren, og bådene skal derfor snart søge mod landjorden. Foto: Horsens Yachtværft

Pristjek: Billigste vinteropbevaring af 30 fods sejlbåd

Sæsonen synger på sidste vers, og båden skal nu snart finde sit vinterhi. Ønsker du opbevaring hos professionelle, kan prisen dog hurtigt løbe op. Minbaad.dk har tjekket 4 firmaer.

Af Sara Sulkjær |

Temperaturerne er støt faldende, og de lyse timer bliver stadig færre. Sikre tegn på, at sejlsæsonen nu synger på sidste vers. 

Med sæsonens farvel er det for bådejere landet over tid til at få rigget af og sat båden på land for vinteren. For nogle betyder det en hyggelig lørdag på havnen, mens andre foretrækker hjælp fra professionelle.

Har du planer om sidstnævnte, skal du naturligvis grave lidt dybere i pungen end ellers. Til gengæld kan du gå med ro i maven vinteren igennem. 

Billigst mod vest

Minbaad.dk har testet prisen på vinteropbevaring hos 4 fimaer. I prisen er inkluderet optagning, afrigning, isætning samt tilrigning af en 30-fods sejlbåd. 

Blandt de adspurgte forhandlere lyder den klart bedste pris på 12.000 kroner. 

Det er SejlerBixen fra Struer ved Limfjorden, der kan tilbyde denne pris. En pris, som er 3.000 kroner billigere end den næste forhandler, M.J. Værft i Augustenborg, Sønderjylland. 

Ikke nok med det, så inkluderer sønderjydernes pris kun dele af- og tilrigningen, da du selv skal hjælpe med at løsne fald og skøder samt pakke masten sammen. 

Bemærk også, at tjekkets nr. 3, Jakob Jensens Bådeværft i København, lige nu kun kan tilbyde udendørs opbevaring og ikke indendørs, som det ellers er tilfældet hos alle de andre forhandlere. 

Er du bosat mod vest, er her altså penge at spare. 

SejlerbiXen                        Tlf. 97 85 42 9512.000 DKK

M.J. Værft                                      Tlf. 74 47 10 86 15.052 DKK

Jakob Jensens Bådeværft           Tlf. 39 29 75 0015.960 DKK*

Horsens Yachtværft                    Tlf. 25 57 87 81 17.441 DKK  

*pris for udendørs opbevaring, da der pt. er fyldt i hallerne

Vi anbefaler kraftigt, at du selv tager kontakt til forhandlerne for at få oplyst den præcise pris, da den mange steder varierer afhængig af bådmodel, mastehøjde etc. Priserne i dette tjek er kun vejledende. 

content-loader
content-loader
content-loader