Gå til hoved-indhold
De nye bundmalingsregulativer vil bl.a. gennemgås på værftet i Horsens. Foto: Horsens YachtværftKort Nyt
De nye bundmalingsregulativer vil bl.a. gennemgås på værftet i Horsens. Foto: Horsens Yachtværft

Hør om fremtidens bundmaling i Horsens

Bundmalingsregulativerne til 2018 og deraf følgende ændringer forklares på Horsens Yachtværft 31. januar. Lær også om overfladebehandling og sikker navigation.

Af Sara Sulkjær |

Horsens Yachtværft åbner dørene til to hygge- og infoaftener i januar. På programmet står henholdsvis elektroniske instrumenter og navigation samt bundmaling og overfladerenovering. 

Lær om nye regulativer 

Tirsdag 31. januar finder Kasper Raun Hollesen fra Hempel Yacht til Horsens, hvor han, sammen med Horsens Yachtværft, vil fortælle om bundmaling og overfladerenovering. 

De nye bundmalingsregulativer til 2018 vil samtidig blive gennemgået samt disses fremtidige betydning. Her vil blandt andet fortælles om muligheder og produkter, der er ved at komme i forbindelse med de nye regler. Det bliver samtidig muligt at få ét af produkterne i hånden:

- Der vil blive muligheder for at prøve at arbejde med den nye Silic One bundmaling, som er fuldstændig giftfri, forklarer Horsens Yachtværft i en pressemeddelelse. 

Malesystemer og muligheder i forbindelse med renovering, vedligeholdelse og klargøring på overflader af træ, glasfiber og aluminium vil ligeledes blive gennemgået.

Sikker navigation 

Værftsdørene i Horsens står samtidig åbne den foregående tirsdag, 24. januar. Her vil Martyn Lewis fra B&G / Simrad Danmark sammen med kupaner gennemgå mulighederne for sikker navigation med morderne radar og GPS.

Derudover vil Lewis fortælle om installation og vedligehold. Der vil på dagen tages imod ordre med 15 % rabat på instrumenter samt installation. 

Program for 24/1 – elektroniske instrumenter og navigation:

18.00 - ca. 19.30: Præsentation og rundvisning på værftet efterfulgt af kartoffelsuppe og noget at drikke.

19.30 – ca. 21.00: Tema. Resterne spises og drikkes.

Tilmelding senest 20/1-2016 på info@horsensvaerft.dk eller 25578781

Program for 31/1 – bundmaling og overfladerenovering:

18.00 - ca. 19.30: Præsentation og rundvisning på værftet efterfulgt af kartoffelsuppe og noget at drikke.

19.00 – ca. 21.00: Tema. Resterne spises og drikkes.

Tilmelding senest 27/1-2016 på info@horsensvaerft.dk eller 25578781

content-loader
content-loader
content-loader