Gå til hoved-indhold
Med en §8A godkendelse af Dansk Sejlunion kan du trække din donation fra i skat. Foto: Jens ThaysenSejlklubber
Med en §8A godkendelse af Dansk Sejlunion kan du trække din donation fra i skat. Foto: Jens Thaysen

Støt frivillige under Dansk Sejlunion og træk det fra i skat

Donér 200 kr. (eller mere) og du støtter frivilligt arbejde i sejlklubberne. Og at Dansk Sejlunion bliver godkendt efter Ligningslovens §8A, fortæller DS' generalsekretær Kolte-Olsen.

Af Troels Lykke |

Frivillige ildsjæle i sejlklubber gør en forskel for børn, unge og voksne i alle former for sejlads. Dansk Sejlunion vil gerne løfte sine tilbud til frivillige i sejlsporten: uddannelse og rådgivning.

Donér 200 kr. (eller mere) i dag, og du støtter det frivillige arbejde i sejlklubberne og at Dansk Sejlunion bliver godkendt efter Ligningslovens §8A.

Med en §8A godkendelse af Dansk Sejlunion kan du trække din donation fra i skat. Desuden kan Dansk Sejlunion få del i en statslig pulje, som kan tilføre et større beløb til sejlsportens udvikling.

Din donation er en investering, som giver afkast i form af bedre uddannelse og rådgivning til frivillige og sejlklubber i Dansk Sejlunion, fortæller Mads Kolte-Olsen, generalsekretær i Dansk Sejlunion.

Sådan støtter du

1.       Klik ind på https://dk.betternow.org/<wbr></wbr>fundraisers/sejlsport-<wbr></wbr>indsamling/give-donation/start

2.       Tryk på den grønne knap ”Donér”

3.       Indtast navn, adresse og e-mail

4.       Godkend betaling

Sejlunionen sender dig en DS-stander som tak for, at du støtter frivillige i sejlsporten og på den måde bidrager til mere liv og aktivitet på vandet.

Skattefradrag

Kommer §8A-godkendelsen på plads, vil du kunne trække din donation fra i skat. Du får besked pr. mail. Dansk Sejlunion garanterer, at du får din donation tilbage, hvis Dansk Sejlunion ikke inden den 1. oktober har opnået det nødvendige antal donationer (100).

Jeg håber, at du har lyst til at være med til at støtte frivillige i sejlsporten.

Jeg håber også, at du vil sende budskabet videre til familie og venner med din opfordring til at støtte frivillige i sejlsporten, skriver Mads Kolte-Olsen.

content-loader
content-loader
content-loader