Gå til hoved-indhold
Havne
Christian er et kendt ansigt i sejlsportskredse, og har gennem mange år arbejdet med at skabe udvikling i organisationer med frivillige. Foto: Robert Wengler

To projektledere ansat i Vild med Vand

Nu begynder Nordeafondens 8 mio. kr. at rulle. Lone Buchardt og Christian Steffensen begynder 1. september i sekretariatet i Dansk Sejlunion for Vild med Vand projektet.

Af Troels Lykke |

De to personer, der skal lede Vild med Vand projektet de kommende 3 år er blevet ansat.

Lone Buchardt og Christian Steffensen begynder den 1. september i sekretariatet for Vild med Vand projektet og skal sikre gennemførelse af de mange muligheder, som projektet rummer.

Med Lone og Christian ved roret får vi et rigtig stærkt og meget kompetent team, der med professionalisme vil kunne begejstre og motivere til mere liv og aktivitet i sejlklubber og havne. Dansk Sejlunion og FLID ser derfor meget frem til samarbejdet med Lone og Christian i rollerne som Vild med Vand-projektledere, fortæller Mads Kolte-Olsen fra Dansk Sejlunion og Jesper Højenvang fra FLID, de to har skaffet 8 mio. kroner til projektet fra Nordeafonden.

Lone og Christian skal varetage kontakten til de enkelte Vild med Vand–udvalg, arrangere se-minarer og rådgive klubber og havne til at skabe flere aktiviteter og mere liv. Derudover skal de koordinere ”Havnens dag” og kampagnen

Om de nye Vild med Vand projektledere

Lone:

Lone Buchardt (43 år) er cand. merc. i afsætning fra Copenhagen Business School og kommer med en kommerciel baggrund som fundraisingchef i Greenpeace, kampagne– og projektleder for Red Barnets landsindsamling, marketing og PR koordinator i Nordisk Film Interactive, BT og Berlingske. Lone har desuden en leder- og projektuddannelse med i bagagen.

Lone har skabt resultater, både i foreninger og kommercielt, i kraft af hendes evne til at kommunikere og styre kampagner klart i mål og samtidig begejstre helt ud i yderste led.

Hun for står at skabe kampagner, som gør en forskel, og skaber glæde for andre. Privat er Lone gift, har to børn og bor i Brønshøj, tidligere Aalborg. Familien har part i en båd, som sejler ud fra Svanemøllehavnen.

Christian:

Christian Steffensen (43 år) er i gang med en diplomuddannelse i Sport Management samt Idrætsledelse og har desuden en uddannelse fra Dispuk i ledelse, coaching og organisations-udvikling.

Christian er et kendt ansigt i sejlsportskredse, og har gennem mange år arbejdet professionelt med at skabe forandring og udvikling i organisationer med frivillige.
Christian er en tydelig og stærk kommunikator, der formår at motivere folk omkring sig.

Han har stor erfaring med projektledelse og har med succes ledet både ansatte og frivillige i sine tidligere stillinger som eventmager i Faaborg-Midtfyn Kommune, udviklingskonsulent i Dansk Golfunion, koordinerende udviklingskonsulent i Dansk Sejlunion og som daglig leder af Oure Idrætshøjskole.

Privat er Christian gift, har to børn og bor i Troense ved Svendborg. Er uddannet sejlerinstruk-tør og Yachtskipper 3. grad og har i mange år været frivillig i bl.a. Troense Bådelaug og Oure Sejlklub. Har sejlet mange sømil i det sydfynske i jolle, kølbåd og SUP.

Lone Buchardt (43 år) er cand. merc. i afsætning fra Copenhagen Business School. Hun sejler også fra Svanemøllehavnen. 

content-loader
content-loader
content-loader