Gå til hoved-indhold
Her er det ledende team fra Skovshoved ved et topmærke. Stående er det Peter Lang, der vandt OL-bronze i 49er i 2012 (med Allan Nørregaard). De andre er Sille Smedegaard, Jakob Groth og skipper Lars Nordbjerg.Kapsejlads
Førende Skovshoved i aktion. Stående er det Peter Lang, der vandt OL-bronze i 49er med Allan Nørregaard. De andre er Sille Smedegaard, Jakob Groth og skipper Lars Nordbjerg.

Fire klubhold disket i Horsens i Sejlsportsligaen

De rundede mærke forkerte vej. Øresundsklubben fra Skovshoved fører med matchrace-sejleren Lars Nordbjerg ved roret og OL-bronzevinder Peter Lang som gast bl.a.

Af Troels Lykke |

2. udgave af sejlsportens superliga skudt i gang på Horsens Fjord i går fredag. Da de første 4 flights var klaret ved 18-tiden, var der rystet godt rundt på den resultatliste, som kører med fra det første ligastævne i Skive for 3 uger siden.

Frederikshavn var en sikker vinder i Skive, men deres ivrighed kostede dem to tyvstarter i dag i Horsens.

Horsens eget hold, som endte på en 2. sidste plads i Skive, har strammet sjæklerne gevaldigt og ligger på en foreløbig 2. plads. Men den gule førertrøje er lige nu hos Skovshoved, som både ligger etter i dette stævne og overalt, viser resultatlisten

Fire diskede ud af seks

Dagens mest dramatiske sejlads var i flight 4, hvor hele fire både måtte se sig disket. De sejlede simpelthen på det forkerte topmærke. Det udnyttede Horsens og fik sig en 1. plads at gå hjem på i dag. Den meget lette og skiftende vind på fjorden gav udforinger på for både baneledelse og besætninger.

”Vejret har til gengæld været perfekt for tilskuerne i dag, og vi har haft en fantastisk loungestemning her ved Horsens Sejlklub. Men vi kunne godt ønske os lidt mere vind i morgen for sejlernes skyld, ”mener stævnelederen, Morten Fjerbæk. Lige nu ser der ud til at være svag vind, skyer og en enkelt tordenbyge i vente lørdag for de 16 deltagende klubhold. Tilskuerne kan stå i tørvejr i Horsens Sejlklubben og stadig følge starterne fra det yderste af havnen.

Følg sejladserne på www.sejlsportsligaen.dk eller kom forbi Horsens og se de tætte dueller med nogle af Danmarks bedste sejlere. Der sejles både lørdag og søndag.

content-loader
content-loader
content-loader