Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Skovshoved Sejlklub. Lars Nordbjerg th. Se alle holdene. Fotos: Dansk Sejlunion
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Skovshoved-skipper går lavere på kryds og fører liga - se fotos af holdene

”Vi vælger at gå noget lavere til vinden og så få noget mere fart kryds,” fortæller Lars Nordbjerg, styrmand for Skovshoved Sejlklub, der fører i Horsens foran KDY og Faaborg.

Af Lena Hellstrøm, Horsens Sejlklub |

Horsens Fjord bød på en meget blandet dag, hvor der var alt fra havblik og 5 sekundmeter. Oven i kørte den hele kompasrosen rundt, så der var udfordringer nok for de 16 klubhold. 

Skovshoved var meget overbevisende i de første sejladser og havde generelt en bedre fart i båden end konkurrenterne.

”Vi vælger at gå noget lavere til vinden og så få noget mere fart kryds,” fortæller Lars Nordbjerg, styrmand for Skovshoved.

”Det giver os en større frihed til at vælge vores spor. Og så har vi da også fået trænet lidt denne gang”, siger en smilende Lars Nordbjerg, der sejler med OL-bronzevinderen fra 2012 Peter Lang, men også matchrace-sejleren Jacob Groth og det unge talent Sille Smedegaard. 

Se stillingen

Kræver hurtig omstilling

Den mindre boatspeed i Skovshoveds sidste to sejladser, mener Lars Nordbjerg skyldes, at der kom lidt mere vindtryk og at de ikke var hurtige nok til at omstille sig.  Faktum er, at de har 45 points, KDY har 43 points og Fåborg ligger 3’er med 40 points.

Horsens Sejlklubs eget hold har haft en blandet dag med flotte resultater først på dagen og så en række 4. og 5. pladser sidst på dagen.

”Vi tager en sejlads af gangen og nogle gange følger heldet en. Andre gange trækker man et mindre heldigt lod,” siger skipper Jørgen Mortensen.

Dagens indsats rækker til en 6. plads med 10 point op til det førende hold.

Følg sejladserne på www.sejlsportsligaen.dk , hvor der er livetracking eller på Facebook. Sejladserne genoptages i dag kl. 9 søndag morgen, hvor der er frisk vind.

Der sejles tæt på land i Horsens.

content-loader
content-loader
content-loader