Gå til hoved-indhold
Diverse
Det bliver nu muligt også at dyrke yoga på vandet. Foto: Allan Borch Madsen

SUP-Yoga i Middelfart: Tør du?

Et nyt koncept er stablet på benene. Sommeren igennem har du nu chancen for at dyrke yoga på et surfboard. Arrangørerne lover en sjov oplevelse på vandet.

Af Sara Sulkjær |

Middelfart Yoga og Surf N Fun tilbyder hver for sig aktiviteter til aktive mennesker.

Som noget helt nyt har de to Middelfart-virksomheder dog ladet deres aktiviteter smelte sammen i et nyt tilbud, som er yoga på et såkaldt Stand Up Paddle board - også kaldet SUP-Yoga. 

- Dét at udøve yoga på et surfboard på vandet i fri luft og i naturens ro tilfører yogaøvelserne helt nye dimensioner, fortæller Maria Nielsen fra Middelfart Yoga i en pressemeddelelse.

- Boardet flyder på vandet og derved forstærkes effekten af blandt andet balanceøvelserne væsentligt, fortsætter hun. 

Sikre og trygge rammer

Hele sommeren er der hver tirsdag SUP-Yoga i Middelfart Marina. Alle kan deltage, uanset om man har erfaring med SUP eller Yoga. 

Den eneste forudsætning er lysten til at prøve noget nyt og spændende. Man kan vælge at deltage en enkelt gang, eller man kan være med hver tirsdag, helt efter lyst og ønsker.

SUP-Yoga aktiviteterne foregår i trygge rammer. Deltagerne, på hvert sit board, er ankret. Samtidig er boards’ene bundet sammen i en halvcirkelformation med Maria, som er erfaren yogainstruktør, på sit board i midten.

Opstart for alle
2. pinsedag, mandag den 25. maj, kan man opleve og prøve Yoga på Stand Up Paddle board i Middelfart Marina eller prøve at Stand Up Paddle. 

Det foregår fra klokken 13 – 15, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig. 

Allerede dagen efter, tirsdag den 26. juni, starter SUP-Yoga hold. Herefter vil der være SUP-Yoga i marinaen hver tirsdag sommeren igennem.

Det vil koste 80,- pr. gang.

Her vil forhåndstilmelding være nødvendigt. Mere info og tilmelding på www.surf-fun.dk

Demonstration af SUP-Yoga på dette års Boat Show i Fredericia. 

content-loader
content-loader
content-loader