Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Jeg fornemmer, at der i begge lejre er personer, der ikke har interesse i andet end magt, og hvor følelserne har overtaget fra den sunde fornuft, skriver Torben Bjørn Kristensen.

Det gør ondt med had og splid i KDYs havnesag

Måske er det tiden at få skiftet ud i delegationerne – få friske kræfter ind – og se om man ikke kan etablere en dialog mellem Tuborg Yachtklub og KDY, skriver KDYer Torben Bjørn Christensen.

Af Troels Lykke |

Torben Bjørn Christensen har sendt et åbent brev, som han ønsker minbaad.dk bringer:

Kære KDY og Tuborg Yachtclub
 
Hvor gør det bare ondt med denne had og splild i vores Klub.  Jeg har været medlem i årtier i KDY og altid været stolt og glad for det. Levende klub med et meget højt aktivitetsniveau både nationalt og internationalt.
 
Jeg har venner i Tuborg, Rungsted og Skovshoved. Venner der også har været medlemmer i årtier. Der har altid i klubben være menings udvekslinger om både stort og småt, væsentligt og uvæsentligt.
 
Men uanset hvad vi har debatteret, har det aldrig fundet sted i en tone som den vi oplever nu. En tone som ikke er værdig og som helt sikkert ikke fremmer den freds slutning vi næsten alle sammen gerne vil se.
 
Jeg er sikker på, at der på begge sider er folk, der helt sikkert ville være i stand til at få enderne til at mødes.

Jeg har været ved bordet med personer, der ikke sidder midt i orkanens øje, og som jeg oplever vil kunne indgå i en positiv dialog. 

Men samtidig fornemmer jeg også, at der i begge lejre er personer, der ikke har interesse i andet end magt, og hvor følelserne har overtaget fra den sunde fornuft. Personer som at the end of the day hverken vil klubben eller anvisningshavernes bedste.
 
Så måske er det tiden at få skiftet ud i delegationerne – få friske kræfter ind – og se om man ikke kan etablere en dialog.
 
Jeg stiller gerne hus og kaffe til rådighed!!

Mvh

Torben

Forretningsmanden og sejleren Torben Bjørn Christensen ønsker at krisen i Tuborg Havn skal løses med en bedre tone.

content-loader
content-loader
content-loader