Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Det var en 14 fods jolle med påhængsmotor til 49.500 kr., der skabte splid.

Følgebåd får bestyrelse i Præstø Sejlklub til at stejle

Køb af en 14 fods følgebåd til ungdomsafdelingen til 49.500 kroner, fører til at bestyrelsen går af i Præstø Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Bølgerne går igen højt internt i Præstø Sejlklub. Køb af en jolle til ungdomsafdelingen, pris 49.500 kroner, fører til, at hele bestyrelsen går af, blot en måned efter den seneste ekstraordinære generalforsamling i klubben.

Det skriver sn.dk.

Balladen opstår kort efter, at Præstø Havn er blevet overtaget af Vordingborg Kommune, hvilket giver et plus i kassebeholdningen på 5,5 million kroner i sejlklubben, som har solgt aktiverne i Præstø Søsportscenter.

Det er ikke lykkedes avisen at få kritikerne i tale. På havnen i Præstø ville Leif Jeberg blot bekræfte kravet om en ekstraordinær generalforsamling, som han står bag sammen med Lars Rasmussen og Per Vesterholm, alle tre er tidligere medlemmer af bestyrelsen.

Investeringer skal godkendes af generalforsamlingen

De kritiserer købet af jollen, fordi investeringer ifølge vedtægterne skal godkendes på en generalforsamling. Kun nødvendige og uforudsete investeringer må foretages uden godkendelse.

- Det er en fodfejl. Ønsket om en jolle har været der i årevis, og havde vi tænkt os om, var det blevet godkendt på generalforsamlingen. Nu var der et godt tilbud, og vi slog til, fordi vi misfortolkede vedtægterne og troede, at vi havde bemyndigelse tilkøb op til 50.000 kroner, siger Flemming Jensen fra den siddende bestyrelse til sn.dk.

content-loader
content-loader
content-loader