Gå til hoved-indhold
Faurby 360E er en slank dame, som folk vender sig om og glor efter. Vi forstår det godt.Kort Nyt
Faurby 360E er en slank dame, som folk vender sig om og glor efter. Vi forstår det godt. Pris søsat, rigget og sejlklar: 1,99 mio. kroner.

Slanke Faurby 360E vises frem i Ishøj

Endnu et dansk værft er klar til den flydende bådmesse. Faurby Yacht udstiller nemlig den kun 3 meter brede Faurby 360E og en Faurby 424E frem fra 28. - 30. august.

Af Troels Lykke |

Faurby 360E og Faurby 424E er bygget på værftet i Lunderskov og leveret til ejerne i foråret. Begge både er de nye Faurby E-modeller med optimerede sejlegenskaber, som er skabt efter samarbejdet med Jesper Bank.

Bådene er bygget i tæt dialog med ejerne og indeholder mange fine individuelle løsninger. Kvaliteten er kompromisløs som man kender det fra en Faurby.

Onsdag sejles bådene til Ellös nord for Gøteborg, hvor de i den kommende weekend udstilles på bådudstillingen Oppna Värv.

- Mandag går turen videre til Ishøj havn hvor vi i weekenden 28. – 30. august glæder os til at udstille bådene for det danske publikum. Disse flydende bådudstillinger og hurtige sejlture rundt i Østersøen i mellem dem, er noget som vi hvert år ser frem til. Det er fantastisk at præsentere bådene i deres rette element, fortæller direktør og indehaver Thomas Dan Hougaard.

Faurby 424E koster 2.645.000 inkl. moms, søsat, rigget og sejlklar.

content-loader
content-loader
content-loader