Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
For første gang i lang tid holdes der en landsdækkende udstilling i Ishøj.

I dag starter Flydende bådmesse i Ishøj - gratis indgang

Frem til søndag ses over 50 nye både, flere hundrede brugte både, sejl, kortplottere, teakdæk og en motorcykel med Ferrari-motor i Ishøj. Regeringen mener at flere bruger penge nu.

Af Troels Lykke |

Kim Hansen, der er medejer af Tempo Huset på 2800 kvadratmeter, er medarrangør af bådudstillingen i Ishøj med Tempo Bådsalg og Ishøj Kommune og Danboat.

Han tror på en super udstilling i Ishøj frem til på søndag. I dag er der åbent til klokken 18, mens der i morgen lørdag og søndag er åbent fra 10 til 17.

- Alt er lykkedes i sidste øjeblik, vi har arbejdet til klokken 2 i nat. Udstillerne er meget positive, især dem fra Jylland. Og vejret er jo perfekt de næste to dage og måske også på søndag. Men hvis det regner har vi Tempo Huset at kunne gå ind i og bådene ligger lige ude foran, siger Fairline-sejleren Kim Hansen til minbaad.dk.

Over 50 nye både udstilles, bl.a. fra X-Yachts, Luffe, Arcona, Jeanneau, Hallberg-Rassy, Faurby, Nordship, Beneteau og flere hundrede brugte, men også sejl, elektronik og andet og det lader til at branchen bakker op om den flydende udstilling. Og måske går det nu for alvor den rigtige vej med salg af både.

- Man kan gøre et godt køb lige nu, siger Kim Hansen og måske har han ret, at det er nu der skal slås til. For nøgletallene går den rigtige vej.

Regeringen: Flere vil bruge penge nu

Flere er nemlig kommet i job siden 2013 og regeringen tror at det især bliver i den private sektor i hovedstadsområdet.

Løkkes regering forventer at danskerne langt om længe vil begynde at bruge de mange penge, der hober sig op på bankbøgerne. En stor og prangende forbrugsfest bliver der dog ikke tale om.

Samtidig går boligpriserne også den rigtige vej og ikke kun i Hovedstaden, på negativsiden tales om aktiekrise over hele verden.

Sådan ser en Jensen motorcykel ud med en Ferrari-motor i. Den kostede 1,2 mio. kroner at bygge og er den eneste af slagsen i verden. Du kan se den i Ishøj.


Program i Ishøj

Fredag den 28. august

Kl 10.00 – Åbnes udstillingen med adgang for publikum af Danboats formand Jan Hansen.

Kl 13.00 – Åbnes udstillingen officielt af Ishøjs Borgmester Ole Bjørstorp.

Kl 18.00 – Lukker udstillingen for publikum.

 

Lørdag den 29. august

Kl 10.00 – Åbnes udstillingen med adgang for publikum.

Kl 14.00 – Mikkel Beha holder foredrag og fortæller og viser billeder og film fra de mange oplevelser fra TV2 programmet “Kurs mod fjerne kyster“.

Kl 17.00 – Lukker udstillingen for publikum.

 

Søndag den 30. august

Kl 10.00 – Åbnes udstillingen med adgang for publikum.

Kl 14.00 – Afholder Mads Christensen, bedre kendt som „BLÆRERØVEN“, foredraget “Til sejlere om sejlere“. Det skal nok blive en fornøjelig oplevelse.

Kl 17.00 – Lukker udstillingen for publikum for i år. Tak og på gensyn.

Under hele den Flydende Bådudstilling i Ishøj er der gratis entré til hele udstillingen og gratis adgang til foredragene med Mikkel Beha og Mads Christensen. Af andre aktiviteter på Ishøj Flydende Bådudstilling, der kan prøves mod en mindre betaling kan nævnes:

Til Børnene, kom og prøv vores store hoppeborg udformet som et rigtigt Piratskib. Oplev Ishøj havn, kunstmuseet Arken og vores flotte Strandpark fra vandsiden i en Kongelig Chalup fra 1926.

Der vil være mulighed for at købe is, øl, vand, vin og kaffe samt lettere spise.

content-loader
content-loader
content-loader