Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er tæt på, men nej – Mette Bloch kan ikke gå på vandet!

Mette Bloch gir vindertips til sejlere i Fredericia

”Alle kan blive verdensmestre, nogle finder bare aldrig ud af i hvad...”, siger tidligere verdensmester i roning, Mette Bloch, du kan møde på Boat Show.

Af Troels Lykke |

På årets Boat Show i MESSE C Fredericia er der flere end et halvt hundrede programpunkter på scenen og i seminarområdet, og bredden i temaer og indhold er stor.

Søndag den 1. marts klokken 14 bliver der dog tale om en udskiftning på Boat Shows store scene. Her skulle Thomas Uhrskov have fortalt om glæder og sorger som ejer af en Cornet motorbåd årgang 1972, men den kendte tv-mand og ski-ekspert har aflyst grundet tv-optagelser.

Heldigvis er det lykkedes MESSE C at finde en fuldgod erstatning, idet den tidligere verdensmester i roning Mette Bloch overtager scenen med sit særdeles underholdende og inspirerende foredrag.

Ti danske mesterskaber, fem nordiske mesterskaber og to gange guld ved VM er blot nogle af de medaljer, Mette Bloch, kan bryste sig med efter en lang ro-karriere.

Tro og vindermentalitet

Den stærke roer er ikke kommet sovende til succesen, og det er netop troen på én selv, målsætning og vindermentalitet, der er emnet for Mette Blochs foredrag.

Et foredrag, der med humor, selvironi og skæve betragtninger kommer bagom det “at vinde”.

Mette Bloch deler ud af sine erfaringer fra elitens verden, og publikum får nogle helt konkrete værktøjer med hjem i bagagen, og man vil pludselig opleve, at der ikke findes grænser – andre end dem, man selv sætter.

”Alle kan blive verdensmestre, nogle finder bare aldrig ud af i hvad...” forklarer 48-årige Mette Bloch.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015.
www.boatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader