Gå til hoved-indhold
Malene Wilken og Lasse Jarl fra Holbæk holder masser af foredrag om deres sejltur til Middelhavet og hjem via floderne. Foto: Malene WilkenTur
Malene Wilken og Lasse Jarl fra Holbæk holder masser af foredrag om deres sejltur til Middelhavet og hjem via floderne i en Vindö 40. Foto: Malene Wilken

Lær at sejle gennem Europas floder

Hvordan forbereder man sig på at sejle gennem Europa? Og hvordan føles det at blive hejst 38 meter ned i et hejseværk om bord på en båd? Malene Wilken og Lasse Jarl fortæller om det på Boat Show.

Af Troels Lykke |

Malene Wilken og Lasse Jarl giver svar på kanalsejlads i Europa, når de holder deres foredrag ”Med båd gennem Europa” på Fredericia Boat Show søndag den 1. marts klokken 15.30.

Her kan man kaste fortøjningerne og tage med på eventyr gennem Europas floder og kanaler. Der er tale om en ny og populær ferietrend: Det er en anderledes måde at holde ferie på, og det kræver ikke de store sejlererfaringer, så hele familien kan deltage.

Parret fortæller desuden om løbende vedligehold, om hverdagen på båden, smukke omgivelser og sejladser på strømfyldte floder.

Under foredraget – der er for alle, der drømmer om at sejle med familien i de europæiske floders overskuelige rammer – kan man høre om forberedelser, store og små sluser, smukke oplevelser og den luksus det er at have god tid til at være sammen.

Masser af tip

Foredraget byder også på masser af sejltip og information om regler i de forskellige floder og lande, om seværdigheder langs ruten og de kulinariske oplevelser.

Fra 2009-2011 sejlede Malene og Lasse på langfart med deres to børn (Marie på to og Sebastian på fem).

Turen gik fra Danmark til Middelhavet og retur gennem Europa på nogle af de mange floder og kanaler. Båden, en Vindö 40, hedder Æfnitýr der er oldnordisk for eventyr.

To anmelderroste bøger

Malene Wilken har skrevet to anmelderroste bøger om familiens oplevelser (Skibet er ladet med eventyr & Sluserne åbner for nye eventyr) og holder til hverdag foredrag om at turde tage springet og gøre drømme til virkelighed.

Umiddelbart inden foredraget signerer Malene Wilken sine bøger om familiens oplevelser på Weilbachs stand på Boat Show.

”Med båd gennem Europa” er blot ét af Boat Shows mere end et halvt hundrede programpunkter fra udstillingens scene og seminarområde – et program der blandt andet tæller navne som Mikkel Beha, Thomas Uhrskov og Mads ”Blærerøv” Christensen.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015.
Se mere på www.boatshow.dk og www.aefnityr.dk

content-loader
content-loader
content-loader