Gå til hoved-indhold
Med SKS Cruise er afskrivninger kendt på forhånd, og det samme er de månedlige omkostninger, der inkluderer bådplads, forsikring, vedligehold, vinteropbevaring og alt arbejde i forhold til at pleje båden. Foto: Jan H. NielsenSejlklubber
Med SKS Cruise er afskrivninger kendt på forhånd, og det samme er de månedlige omkostninger, der inkluderer bådplads, forsikring, vedligehold, vinteropbevaring og alt arbejde i forhold til at pleje båden. Foto: Jan H. Nielsen

Skovshoved Sejlklub hjælper sejlere til at købe båd sammen

- Flere sejlere kan gå sammen om at købe en båd og det vil vi hjælpe dem med i SKS Cruise. Vi vil binde folk sammen, fortæller Skovshoved Sejlklubs formand Jesper Meulengracht til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Med afsæt i en stærk klubøkonomi introducerer Skovshoved Sejlklub sit “SKS Cruise” koncept. Det handler kort sagt om at sejlere køber en båd sammen og der er både tid og penge at spare ved det.

De fleste sejlerinteresserede familier ønsker at gøre mere og andet end “båd”. For mange er tid en sparsom ressource og med ønsker om et rigt og varieret fritidsliv, må ejerskab af båd ikke udgøre en uforholdsmæssig stor andel af økonomien, eller den tid man har til rådighed.

Booke din egen båd

Medlemmer af Skovshoved Sejlklub har nu mulighed for at erhverve en brugsret til en sejlbåd i en attraktiv og passende størrelse. Brugsretten giver adgang til at booke båden, når den skal bruges og i en længere, sammenhængende periode om sommeren.

“Ved at kombinere alle de gode elementer fra bådleje med en fast tilknytning til en bestemt båd, en omfattende brugsret, samt en 100% kendt økonomi, tilbyder Skovshoved Sejlklub sine medlemmer et unikt koncept med SKS Cruise”, forklarer Jesper Meulengracht, formand i SKS.

“Det nuværende bådmarked virker svært og ugennemskueligt. Det er næppe sjovt at være sælger, og med SKS Cruise fjerner vi blandt andet den usikkerhed”.

Med SKS Cruise er afskrivninger kendt på forhånd, og det samme er de månedlige omkostninger, der inkluderer bådplads, forsikring, vedligehold, vinteropbevaring og alt arbejde i forhold til at pleje båden. Den tid man har til rådighed kan i stedet bruges på at nyde båden.

Informationsmøde

Den 5. marts 2015 kl. 19:00 inviterer SKS alle interessede medlemmer til informationsmøde om SKS Cruise. Her vil de udbudte bådtyper blive introduceret, økonomien blive gennemgået og alle spørgsmål om vilkår og detaljer blive besvaret.

Det vil endda være muligt at give tilsagn om erhvervelse af brugsret denne aften.
Omend aktivt medlemskab i SKS er ét af vilkårene for at kunne erhverve en brugsret, er ikke-medlemmer med en interesse i konceptet også velkomne til mødet.

Læs mere om konceptet her

Interesserede kan kontakte Skovshoved Sejlklub på cruise@skovshoved-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader