Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
33 opti-sejlere var samlet til weekendens stævne på Aarhus Bugten. Foto: Jens Thaysen

Mange yngre sejlere til Opti-lejr i Egå

33 opti-sejlere var i weekenden på lejr i Egå. Blandt dem var mange yngre sejlere, som havde taget far og mor med på havnen.

Af Sara Sulkjær |

Egå Sejlklubs ungdomsafdeling arrangerede den 14. og 15. maj træningslejr for A, B og C optimistsejlere. Ideen var at få bl.a. lokale optimistsejlere på vandet i forbindelse med, at børnene havde fire fridage i træk. 

Endvidere håbede Egå Sejlklub at kunne tiltrække både de erfarne og de mere uerfarne sejlere, således at lejren var for alle niveauer. 

I den forbindelse var der sat fire erfarne trænere på sejlerne. Trænerteamet bestod af: Jeppe Bregendahl, Henriette Frislev, Frederik Giessing og Jacqueline Døpping, som havde fokus på fart og teknik. 

- Der var flot deltagelse med 33 optimistsejlere fra de østjyske klubber. Det var glædeligt at se, at der bl.a. var mange yngre sejlere blandt deltagerne, fortæller Jesper Heegaard fra Egå Sejlklub i en pressemeddelelse. 

Sociale bånd på tværs
Dagene bød på skønt forårsvejr med sol og let vind, som de fleste sejlere var yderst godt tilfredse med. De forældre, som blev på havnen, nød også vejret, således kunne f.eks. kaffen fra klubhuset nydes i havestolene udendørs. 

Der blev sejlet på Aarhus Bugten begge dage formiddag og eftermiddag kun afbrudt af en god frokost pause, hvor maden blev serveret i klubhuset af de lokale optimistforældre.

Dagene blev afsluttet med evaluering af trænerteamet, kage og saftevand samt socialt samvær. Mange af sejlerne fik knyttet sociale bånd på tværs af klubberne. Det vil forhåbentligt fremover gør det lettere at mødes til de kommende kapsejladser. 

Egå Sejlklub var positivt overrasket over den flotte tilslutning, der var til den nyetablerede lejr. Klubben oplyser derfor, at der allerede nu påtænkes at afholde lejren til næste år. 

Der var liv og glade dage på havnen i Aarhus. Foto: Jesper Thaysen

content-loader
content-loader
content-loader