Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Team Sailing Garda, er en dansk delegation fra flere sejlklubber, arrangeret af Faaborg-virksomheden Winner Optimist.

Opti-stævne starter nu på Gardasøen med over 1000 sejlere

Onsdag 1. april begynder det klassiske stævne med fælles indmarch gennem gaderne i den smukke by Riva Del Garda. Rapport fra Faaborg Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Tre unge Optimist jollesejlere fra Faaborg har i dag tirsdag  afsluttet tre dages træningslejr på Garda søen i det nordlige Italien, og er nu klar til Verdens største optimistjolle stævne som over Påsken afholdes på søen.

Oliver Bløcher, Frederik Bløcher og Magnus Bang Pedersen fra Faaborg sejlklub deltager blandt de 778 Junior sejlere og 331 Cadetti klasse sejlere i det 33th Optimist Garda meeting.

Onsdag 1.april begynder det klassiske stævne med fælles in march gennem gaderne i den smukke by RIVA DEL GARDA, her skal de tre Faaborgensere sammen med de mere en 1000 konkurrenter, åbne stævnet.

For Faaborg-holdet bliver det sammen med Team Sailing Garda som er en Dansk delegation, i øvrigt arrangeret af Faaborg Virksomheden Winner Optimist.

I tre forskellige klasser

De tre Faaborg sejlere deltager i forskellige klasser, med Oliver Bløcher og Magnus Bang Pedersen blandt de mere erfarne Junior sejlere og Frederik Bløcher i Cadetti klassen for de mindre øvede sejlere.

”Vi synes det er fantastisk at vi igen og igen har sejlere som repræsentere Faaborg sejlklub ved internationale stævner, siger Jakob Frost, formand for Faaborg sejlklub.

Junior Afdelingen i Faaborg Sejlklub er hele klubbens omdrejningspunkt og der er på alle måder her vi ser grundlaget for vores medlemmer i Klubben, og vi ved det er en fantastisk mulighed for unikke oplevelser på vandet for de unge mennesker, derfor opfordre vi også de unge til at tage imod de mange tilbud om at komme af sted til stævner.”

Faaborg Sejlklub holder  i øvrigt åbent hus i klubben på Lillestrand i Faaborg Lørdag 2. maj fra kl 10 til kl 14., fortæller klubben til bådpressen.

 

content-loader
content-loader
content-loader