Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med udsigt til sol fra en skyfri himmel og fin vind fra øst, er der lagt op til 3 fantastiske dage på vandet. Foto: Henrik Groth-Andersen

20 CB66ere dyster om DM i Fåborg

I den kommende er der Sejlsportsliga, Sportsbåd Open og herunder DM for CB66 klassen, hvor 20 både fra tre forskellige nationer stiller til start.

Af Troels Lykke |

Fåborg Sejlklub har i samarbejde med Dansk Sejlunion og CB66 Class Denmark lagt sig i selen for at skabe et ekstraordinært arrangement, og havnen kommer til at summe af aktivitet hele weekenden, da Fåborg Outdoor Events også afholder et kæmpe event på havnen. Der er således lagt op til fest på vand som på land!

CB66 klassen er rigtigt glad for at kunne byde velkommen til 3 nye danske besætninger i forbindelse med dette års DM, og håber at væksten i klassen vil fortsætte i 2016.

Kendt for korte sejladser

CB66 klassen er kendt for mange korte sejladser, så hvis vinden holder, vil der være afviklet op mod 20 sejladser inden mesterskabet er afgjort, fortæller Simon Mørup-Petersen fra Hellerup Sejlklub.

Sidste års vinder af DM og dette års vinder af det åbne svenske mesterskab, Søren Pehrsson i Mænd der Elsker Kvinder, stiller op i stærkeste opstilling og håber dermed at kunne forsvare sidste års titel.

De skal dog ikke forvente at dette sker uden kamp, da sidste års sølvmedaljetagere, Michael Casparij og Team Dirty Diana, har vist god form og vundet de første to stævner i Sportsbåd Open ganske suverænt.

Desuden har flere skarpe besætninger fra Sverige meldt deres ankomst, så der kan forventes en hård kamp om alle podiepladserne i farvandet ud for Fåborg.

Michael Casparij og Team Dirty Diana fra Hellerup har vist god form i år. Foto: Henrik Groth-Andersen

Søren Pehrsson ses her i båden 'Mænd der Elsker Kvinder'. Foto: Henrik Groth-Andersen

Følg stævnet live gennem hele weekenden på www.faaborg-sejlklub.dk/sejlsportsliga-fsk eller på CB66 klassens facebook side www.facebook.com/cb66classdenmark

content-loader
content-loader
content-loader